Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 10. 2017,
0.06

Osveženo pred

6 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
pametni telefon

Natisni članek

Torek, 10. 10. 2017, 0.06

6 let, 9 mesecev

ZTE naj bi predstavil revolucionaren pametni telefon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Kitajsko podjetje ZTE bo v kratkem predstavilo zelo poseben mobitel. Če so informacije, do katerih so prišli na priznani spletni strani Android Authority, točne, naj bi bil to Axon M . Ta naj bi imel dva zaslona, ki ju bo mogoče sestaviti skupaj v enega.

Fotografija je simbolična - tole je namreč ZTE-jev že uveljavljeni pametni telefon Axon 7. | Foto: Telekomov Tehnik Fotografija je simbolična - tole je namreč ZTE-jev že uveljavljeni pametni telefon Axon 7. Foto: Telekomov Tehnik

Zaslona pri mobitelu Axon M naj bi imela ločljivost 1.920 x 1.080 slikovnih točk, skupaj pa naj bi se združila v kar 6,8-palčni zaslon z ločljivostjo 1.920 x 2.160 slikovnih točk.

Za primerjavo, zaslon pri Galaxyju S8+, ki velja za izjemno velikega, ima 6,2-palčno diagonalo. 6,8-palčna diagonala pa bi uporabnikom prinesla izjemno veliko delovno površino.

Verjetno se vsi sprašujete, kdaj bo ZTE-jev revolucionaren mobitel Axon M predstavljen. Prav mogoče je, da že 17. oktobra. Takrat bo imelo namreč podjetje nov predstavitveni dogodek.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku

Ne spreglejte