Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 10. 2017,
16.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Europa Donna Pink Ribbon Telekom Slovenije Samsung Samsung Galaxy S7 rak dojke dobrodelnost

Sreda, 4. 10. 2017, 16.00

6 let, 6 mesecev

Telekom Slovenije in Samsung tudi letos z dobrodelno akcijo v rožnatem oktobru

Pink Ribbon: dobrodelnost in spodbuda za aktivno življenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Pink Ribbon: dobrodelnost in spodbuda za aktivno življenje | Foto Telekom Slovenije

Foto: Telekom Slovenije

Oktobra, ko namenjamo več pozornosti ozaveščanju o raku dojk, Telekom Slovenije in Samsung tudi letos nadaljujeta dolgoletno sodelovanje z združenjem Europa Donna Slovenije.

Z akcijo Pink Ribbon Telekom Slovenije in Samsung vsako leto podpirata slovensko združenje Europa Donna, ki ozavešča o raku dojk. Od prodaje vsakega posebej izbranega mobilnega telefona Pink Ribbon v paketu s priložnostnim darilom boste tudi letos namenili deset evrov omenjenemu združenju.

Letos je v kompletu Pink Ribbon pametni telefon Samsung Galaxy S7 Pink Ribbon, ki je ekskluzivno na voljo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije po vsej državi. Vsak kupec bo prejel tudi zapestnico SBS, ki spodbuja k aktivnemu življenju.

Preventiva in samoiniciativa bistvena za zdravje

Telekom Slovenije in Samsung tako nadaljujeta svojo podporo aktivnemu načinu življenja, preventivi in samoiniciativi, ki so bistvenega pomena za zdravje vsakega posameznika.

Z oktobrsko ponudbo posebne različice mobitela Samsung Galaxy S7 Pink Ribbon z darilom, pametno zapestnico, želijo še naprej prispevati k čim boljši osveščenosti o pomenu aktivnega in zdravega načina življenja s poudarkom na osveščanju o pomenu preventive pri rakavih obolenjih, še posebej raku dojk.

Za svoje zdravje veliko lahko naredimo sami. | Foto: Thinkstock Za svoje zdravje veliko lahko naredimo sami. Foto: Thinkstock

Ekskluzivna ponudba samo oktobra

Komplet mobitel Samsung Galaxy S7 Pink Ribbon in pametna zapestnica SBS sta v akcijski ponudbi z mobilnim paketom Dostopni B ob vezavi za 24 mesecev na voljo že za 12,95 evra mesečno (skupaj 310,80 evra). Redna cena mobitela je sicer 599 evrov.

Napredne funkcije umeščajo Samsung Galaxy S7 med pametne mobitele, ki za ugodno ceno nudijo največ, pametna zapestnica SBS pa omogoča spremljanje in merjenje vsakega opravljenega kilometra, srčnega utripa in koraka. Beleži pretečeno pot, razdaljo in hitrost v realnem času, omogoča spremljanje statistike s funkcijo samodejnega spremljanja dejavnosti pa tudi možnost skupinskega izziva.

Akcijska ponudba Pink Ribbon je v Telekomu Slovenije na voljo v oktobru, zaloga kompletov je omejena.

"Za svoje zdravje lahko veliko naredimo sami!"

Tanja Španić, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, ki letos praznuje svojo 20. obletnico, ob tem poudarja, da so »v rožnatem oktobru izjemno veseli vnovične in že dolgoletne podpore Telekoma Slovenije in Samsunga. Z akcijo Pink Ribbon pripomoreta, da se glas projektov Europe Donne sliši po vsej Sloveniji."

"Z aktivnostmi, ki jih izvajamo tako v rožnatem oktobru kot vse leto, osveščamo o raku dojk, letos pa tudi o rakih rodil, pomenu rednega samopregledovanja in udeležbi v preventivnih presejalnih programih, ki so namenjeni zgodnjemu odkrivanju sprememb. Za svoje zdravje pa lahko z zdravim življenjskim slogom naredimo veliko že sami tako z zdravo prehrano kot tudi z redno telesno aktivnostjo.«

Pri preventivnem samopregledovanju dojk si lahko dekleta in ženske pomagajo tudi z brezplačno mobilno aplikacijo »Breast Test – Zaupaj svojim rokam«.  | Foto: breast-test.com Pri preventivnem samopregledovanju dojk si lahko dekleta in ženske pomagajo tudi z brezplačno mobilno aplikacijo »Breast Test – Zaupaj svojim rokam«. Foto: breast-test.com

Mobilna aplikacija za samopregledovanje dojk

Pri preventivnem samopregledovanju dojk si lahko dekleta in ženske pomagajo tudi z brezplačno mobilno aplikacijo »Breast Test – Zaupaj svojim rokam«. Aplikacija je odličen pripomoček za redno in pravilno izvajanje samopregledovanja, saj vključuje menstrualni koledarček, možnost nastavitve opomnika za mesečni samopregled, slikovni prikaz pravilnega samopregledovanja, kronološko zapisovanje stanja in zaznane spremembe ter beleženje telesne aktivnosti (hoja, tek, joga …).

Na mobitel Samsung Galaxy S7 Pink Ribbon si uporabnice aplikacijo preprosto naložijo s spletne trgovine Google Play. Več informacij o aplikaciji je na voljo na spletni strani breast-test.com.

Ne spreglejte