Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 2. 2021,
10.47

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,78

4

Natisni članek

noad ženska smrt policija

Torek, 23. 2. 2021, 10.47

3 leta, 1 mesec

Družinska tragedija: umoril ženo, nato pa zbežal in z avtom treščil v drevo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,78

4

Policijski trak | Fotografija je simbolična. | Foto STA

Fotografija je simbolična.

Foto: STA

Malo pred 6. uro zjutraj so v stanovanjski hiši na območju Slovenske Bistrice našli mrtvo žensko. Prve ugotovitve policistov kažejo, da je umrla nasilne smrti. Po neuradnih informacijah časnika Večer je do tragičnega dogodka prišlo v Zlogoni Gori pri Oplotnici, 76-letno žensko naj bi zabodel njen 77-letni zakonski partner.

Prekoračitev hitrosti
Novice Voznik omejitev prekoračil za skoraj 60 kilometrov na uro

Mariborski policisti in kriminalisti pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in ob prisotnosti dežurnega državnega tožilca mariborskega okrožnega državnega tožilstva opravljajo ogled kraja, kjer so našli truplo. 

"V dosedanji kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je storitve dejanja osumljen njen 77-letni mož. Osumljenec je bil sam udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v UKC Maribor," so sporočili z mariborske policijske uprave. Kot smo poročali, naj bi 77-letnik s kraja zločina pobegnil z avtom, a je slab kilometer od doma trčil v drevo.

Soprogo naj bi zabodel v hrbet

Kot dodajajo pristojni, kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, zato več informacij ne morejo nuditi. "V interesu preiskave tudi ne moremo razkriti načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljamo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči," ob tem dodajajo na policiji.

Na policijski upravi sicer poudarjajo, da bodo, če bo to mogoče, več informacij javnosti predstavili v prihodnjih dneh. "Moramo pa ovreči nekatere informacije, s katerimi razpolagajo novinarji, da je osumljenec imel izrečen ukrep prepovedi približevanja. Ta informacija ne drži," so še zapisali v sporočilu za javnost.

Po poročanju Večera je v hiši v Zlogoni Gori pri Oplotnici danes prišlo do družinskega spora. Preiskava poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljenec soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom.

Pretep
Novice Pretep v prestolnici: na bencinskem servisu fizično obračunali dve skupini #video
Ne spreglejte