SiolNET. Novice Črna kronika
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Voznik omejitev prekoračil za skoraj 60 kilometrov na uro

0,79

termometer

Prekoračitev hitrosti
Voznik je največjo dovoljeno hitrost prekoračil za skoraj 60 kilometrov na uro. Foto: policija

Mariborski policisti so med nadzorom hitrosti na Ptujski cesti v Mariboru v soboto obravnavali voznika, ki je največjo dovoljeno hitrost prekoračil za skoraj 60 kilometrov na uro. Na odseku, kjer je omejitev hitrosti 70 kilometrov na uro, je voznik namreč vozil kar 129 kilometrov na uro. Vozniku grozi globa v višini 1.200 evrov in 18 kazenskih točk.

Na mariborski policijski upravi so pojasnili, da je voznik belega fiata na delu Ptujske ceste, kjer je omejitev hitrosti 70 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 129 kilometrov na uro, kar je za 59 kilometrov na uro več od največje dovoljene hitrosti vožnje. Za takšno prekoračitev hitrosti je predpisana globa v višini 1.200 evrov in 18 kazenskih točk.

"Za vedno več voznikov na Ptujski cesti v Mariboru vsa preventivna opozorila policije v medijih o nesprejemljivosti hujših kršitev v cestnem prometu ne zaležejo," opažajo na mariborski policijski upravi in dodajajo, da prav zaradi tega takšnim kršitvam na omenjenem odseku namenjajo posebno pozornost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin