SiolNET. Digisvet Novice
4,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uporabna rešitev za umivanje zob, ki lahko prepreči prepogoste obiske zobozdravnika #video

4,03

termometer

Tehnološko podjetje Philips je predstavilo inovativno in praktično rešitev za umivanje zob, s katero lahko uporabnik sproti spremlja, kako temeljito je njegovo ščetkanje in ali je zobe s ščetko dosegel s čisto vseh strani. 

Nizozemski tehnološki velikan Philips je na največji evropski sejem elektronike IFA, ki se je za predstavnike medijev danes začel v Berlinu, prinesel pokazat precej izdelkov za izboljšanje zdravja in počutja.  |  Foto: Philips Nizozemski tehnološki velikan Philips je na največji evropski sejem elektronike IFA, ki se je za predstavnike medijev danes začel v Berlinu, prinesel pokazat precej izdelkov za izboljšanje zdravja in počutja. | Foto: Philips

Našo pozornost je na Philipsovi stojnici na sejmu tehnologije IFA v Berlinu najbolj pritegnila zelo uporabna rešitev za učinkovitejše umivanje zob z imenom Sonicare DiamondClean Smart, ki združuje električno zobno ščetko, pripomoček za analizo izdihanega zraka in mobilno aplikacijo.

Kako deluje:

[video: 64389 / ]

Ščetka je prek brezžične povezave Bluetooth povezana z mobilno aplikacijo na pametnem telefonu.

Ko uporabnik začne umivanje zob, mu aplikacija na zaslonu telefona jasno pokaže, katere zobe je s ščetko že dosegel (in kako temeljito jih je očistil) ter katerih se še mora lotiti. 

Analiza izdihanega zraka uporabnika medtem opozarja na morebitno prisotnost neželenih bakterij v njegovi ustni votlini.

Philips zato spodbuja k dolgotrajnejši uporabi kompleta Sonicare DiamondClean Smart, saj lahko uporabniku pomaga spremeniti navade umivanja zob ter izboljšati higieno ustne votline.  |  Foto: Philips Philips zato spodbuja k dolgotrajnejši uporabi kompleta Sonicare DiamondClean Smart, saj lahko uporabniku pomaga spremeniti navade umivanja zob ter izboljšati higieno ustne votline.  | Foto: Philips

Preberite tudi:

Je to revolucija pranja perila?

Odgovor na večno vprašanje o zobni pasti

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin