Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 3. 2021,
20.51

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Samsung Galaxy Note 10 Samsung

Torek, 30. 3. 2021, 20.51

3 leta

Samsung bi utegnil ukiniti slavno linijo mobitelov Galaxy Note

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Samsung Galaxy Note | Foto Samsung / Telekomov Tehnik

Foto: Samsung / Telekomov Tehnik

Novinar in tviteraš Evan Blass je objavil zanimivo časovnico, ki naj bi razkrivala, kdaj približno bo Samsung predstavil svoje nove naprave in katere. Nekateri boste morda nad tem, kar ta časovnica prikazuje, oziroma bolje rečeno, kar ne prikazuje, razočarani.

Omenjena časovnica namreč ne prikazuje, da bo Samsung v avgustu predstavil nov mobitel Galaxy Note. Južnokorejski tehnološki velikan je sicer vsak avgust v zadnjih letih predstavil kakšen nov model Galaxy Note, vse pa kaže na to, da ga letos ne bo. Povsem mogoče je, da ga ne bo niti do konca leta ali pa bo to serijo mobitelov enostavno ukinil. Da bi lahko ukinil to serijo mobitelov, je pred tedni nakazal tudi priljubljeni tviteraš Ice universe, ki je v svojem tvitu zapisal »Galaxy Note« in k temu dodal še sliko z napisom »konec«.

Mobiteli Galaxy Note20 so bili do zdaj zadnji mobiteli serije Galaxy Note (na spodnji fotografiji je Galaxy Note20 Ultra 5G). Če vas zanimajo, jih lahko kupite tudi pri nas. Več o njih izveste na našem spletnem mestu.

Samsung Galaxy Note | Foto: Samsung / Telekomov Tehnik Foto: Samsung / Telekomov Tehnik

Omenjena časovnica, ki jo je objavil Blass, razkriva, da naj bi Samsung do avgusta predstavil več naprav. Kot je videti na njej, naj bi se 14. aprila (oziroma sodeč po pisanju Blassa lahko tudi v dneh okrog tega datuma) zgodil dogodek PC Unpacked. Na tem dogodku torej lahko pričakujemo kakšen nov osebni računalnik. Ne verjamemo, da bo na njem predstavljen kakšen namizni računalnik ali nov monitor. Kot je razumeti Blassa, bi utegnili na tem dogodku videti kakšen nov prenosnik.

V juniju bi utegnila biti predstavljena tablica Tab S7 Lite. Sodeč po imenu lahko pričakujemo, da bo ta tablica nekoliko šibkejša različica tablice Galaxy Tab S7, ki jo lahko kupite tudi pri nas.

V juliju naj bi bil predstavljen mobitel Galaxy 22. Ta naj bi bil na voljo v različici 5G in v različici brez 5G. Blass omenja tudi prihod modela Galaxy A82 5G. Ne vemo pa, kdaj bo ta predstavljen.

Tega tudi ni na omenjeni časovnici.

Avgust naj bi vseeno prinesel nov Samsungov mobitel. Kot je videti na časovnici, se bo ta mesec odvil dogodek FE Unpacked, na katerem lahko pričakujemo nov mobitel z oznako FE. Blass omenja model Galaxy S21 FE. Omenjeni dogodek naj bi se odvil 19. avgusta (oziroma kot namiguje Blass, lahko tudi v dneh okrog tega datuma).

Prihod novega mobitela z oznako FE nas ne bi prav nič presenetil. Samsung je namreč z lanskim modelom Galaxy S20 FE, ki je na voljo tudi v 5G-različici, zadel v polno in razumljivo je, da bo ponudil še kakšen takšen mobitel. Galaxy S20 FE ponuja vrhunske specifikacije za nekoliko nižjo ceno. Če vas zanima, ga lahko kupite pri nas (osnovna različica5G-različica).

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Ne spreglejte