SiolNET. Digisvet Novice
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Postopno popuščanje epidemioloških ukrepov

Prodajni centri telekomunikacijskih operaterjev znova odpirajo svoja vrata

0,27

termometer

Telekomov center Novo mesto
Jutri bodo prodajna mesta slovenskih telekomunikacijskih operaterjev zaživela v polnem obsegu, a še vedno ob upoštevanju posebnih epidemioloških varnostnih ukrepov. Foto: Bojan Puhek

Skladno s popuščanjem epidemioloških ukrepov po vsej državi in ob upoštevanju vseh predpisanih zahtev za odpiranje tako imenovanih nujnih trgovin ob vstopu Slovenije v oranžno fazo epidemije bodo od srede, 10. februarja, znova odprla vrata prodajna mesta Telekoma Slovenije po vsej državi, so sporočili iz največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja. 

V obdobju, ko so bili zaradi ukrepov Telekomovi centri po vsej državi zaprti, so ti delovali kot prevzemne točke. Jutri pa bodo skladno s trenutno veljavnimi odredbami Telekomovi centri znova odprti, zaposleni v njih pa bodo imeli opravljene teste na novi koronavirus z negativnim rezultatom.

Zaščitni ukrepi še naprej v veljavi

Ob obisku prodajnih mest še naprej veljajo preventivni ukrepi, in sicer omejeno število oseb v prostoru, obvezna uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in spoštovanje varne razdalje.

Šolarji Novice Slovenija v oranžnem: katere sprostitve so predvidene

Uporabniki lahko še naprej tudi na daljavo sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje ter kupijo naprave in dodatno opremo, ki jo nato prejmejo po pošti ali pa jo po predhodnem dogovoru prevzamejo v izbranem Telekomovem centru, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

A1: Odpirajo se vsi centri razen dveh, ki ju prenavljajo

Pri operaterju A1 Slovenija ravno tako načrtujejo odpiranje svojih prodajnih centrov po Sloveniji v sredo, 10. februarja, zato danes skrbijo še za zadnje priprave, vključno s testiranjem vseh delavcev.

Odprli bodo 12 od 14 centrov, prodajna centra Ljubljana BTC in Koper pa bosta še naprej delovala kot prevzemni mesti, a ne zaradi epidemioloških razmer, temveč zaradi prenove, so nam odgovorili pri A1 Slovenija.

Telemach: postopna odpiranja že potekajo

Skladno s sproščanjem ukrepov odpira svoja prodajna mesta tudi Telemach. Večino svojih poslovalnic so po opravljenih testih za zaposlene že odprli čez dan, preostale pa bodo odpirali postopoma, skladno z objavo na svojih spletnih straneh, so nam odgovorili iz Telemacha, kjer ravno tako ob odpiranjih spoštujejo vsa merila in ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin