Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 10. 2015,
11.38

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

advertorial aplikacije nakupovanje

Sreda, 7. 10. 2015, 11.38

2 meseca, 2 tedna

Aplikacije, ki vam bodo olajšale nakupovanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Obožujemo aplikacije, ki nam tako ali drugače življenje naredijo udobnejše. Katere so tiste, ki jih lahko uporabljamo pri nakupovanju?

Ste si jih že namestili?

Na svoj mobilnik si lahko namestite mnogo aplikacij, ki vam bodo pomagale pri nakupovanju. Nekatere vam bodo v pomoč pri organiziranju, druge vam bodo pomagale varčevati, tretje pa celo skrajšale čas, ki ga namenite nakupom.

Top aplikacije, ki olajšajo nakupe

Se vam kdaj zgodi, da pozabite, koliko ste že zapravili?

O tem vas bo opominjala aplikacija Toshl, ki je kot nalašč za tiste, ki pri nakupovanju včasih izgubijo nadzor.

Z njo boste imeli vedno pregled nad svojimi izdatki. S Toshlom lahko beležite vsak svoj nakup, te pa lahko razvrščate tudi v določene kategorije in si shranjujete čase nakupa. Ugotovite, kam gre največ vašega denarja, imejte pregled nad računi in porabo ter si nastavite dovoljen proračun.

Za nakupe bodite nagrajeni

Namestite si aplikacijo Vipster, s katero boste v stiku s svojo najljubšo trgovino ali ponudnikom drugih storitev. Z uporabo aplikacije boste redno nagrajeni, na primer v svoji najljubši restavraciji, baru, salonu, fitnesu, hotelu ali trgovini.

Kako deluje? Preprosto: ob obisku priljubljene lokacije se prijavite in opravite t. i. Check-in, nato pa že lahko začnete koristiti ugodnosti.

Da ne pozabim kupiti …

Kolikokrat greste v trgovino po nekaj določenih stvari, vrnete pa se z vsem drugim kot tistim, po kar ste šli? Na mobilnik si naložite aplikacijo Shopping List (Nakupovalni seznam), ki vas bo opominjala, po kaj ste prišli.

Z njo lahko sestavite več nakupovalnih seznamov, uporabljate predloge za sestavo seznama, vse to pa lahko na preprost način spreminjate. Seznam lahko delite tudi s prijatelji, družino in drugimi, da se pri nakupovanju tudi lažje uskladite.

Branje črtnih kod

Večina izdelkov je zdaj že označena z s kodami, prilagojenimi na skeniranje z mobilnikom. A da vam te dejansko kaj povedo, potrebujete tudi bralnik kod. QR Barcode Scanner omogoča hitro in preprosto skeniranje, dekodiranje, pa tudi ustvarjanje črtnih kod.

Za skeniranje preprosto odprete aplikacijo, kamero usmerite na kodo in končali ste. Vse pomembne podatke o izdelku boste imeli tako takoj na voljo.

Naročilo hrane na dom je tako zelo preprosto

Naročanje hrane na dom je včasih prav poseben užitek. Če to počnete pogosto, si na mobilni telefon namestite aplikacijo eHrana, ki vam omogoča pregled ponudnikov dostave v vašem kraju.

Naročilo poteka zelo preprosto, pregledno in zanesljivo, ponudba pa je zelo široka, zato boste lahko izbirali med mnogimi restavracijami in različnimi tipi hrane. Ob naročilu pa dobite tudi povratno informacijo, kdaj na vratih lahko pričakujete dostavljavca.

Polna denarnica takšnih in drugačnih kartic?

Če je tudi vaša denarnica ena izmed tistih, ki kar cvetijo od vseh kartic zvestobe, ugodnosti, članskih kartic in kuponov, vam bo življenje močno olajšala aplikacija Moje kartice.

Klasične plastične kartice zdaj lahko shranite v mobilnik, tako pa vam ne bo več treba na blagajni iskati tistega kupončka, ne boste imeli čisto predebele denarnice, niti se vam ne bo zgodilo, da boste pozabili kartico in tako izgubili pravico do popusta. Aplikacijo lahko uporablja celotna družina in tako skupaj koristi ugodnosti.

Pripravljeni po darila!

Nakupovanje daril je včasih tako naporno, sploh v času praznikov, ko sploh ne vemo, komu kupiti – in kaj kupiti! Aplikacija Gift Organizer (Organizator daril) vam bo pri tem močno pomagala.

Z njo se lahko povežete s prijatelji na Facebooku in se organizirate: spremljajte želje prijateljev, lahko pa tudi namignete, kakšnega darila si želite vi. Lahko tudi sledite, ali je prijatelj že prejel tovrstno darilo, in se tako izognete neprijetnemu ponavljanju daril in zamudni menjavi v trgovini.

Kje dobiti najugodnejšo ponudbo?

Hoditi po trgovinah in preverjati, kje želen izdelek dobite po najugodnejši ceni, je preveč zamudno, da bi kdo to zares počel. Na srečo že nekaj časa obstaja aplikacija, ki vam omogoča, da tak pregled naredite kar prek mobilnika.

Aplikacija Najcena bo namesto vas primerjala cene, tako pa boste veliko lažje prihranili pri vsakodnevnih nakupih živil, kozmetike, gospodinjskih izdelkov, elektronike ipd. Z aplikacijo lahko takoj primerjate cene pri različnih ponudnikih in glede na to tudi sestavite nakupovalni seznam.

Je sploh še odprto?

Z aplikacijo Odpiralni časi ne boste več obstali pred zaprto trgovino, restavracijo ali drugo poslovalnico.

Če ste kam namenjeni, pa niste prepričani, ali je odprto, preprosto preverite, preden se zaman odpravite tja.

Zagotovite si brezskrbno nalaganje svojih najljubših aplikacij!

Uporaba in namestitev aplikacij sta seveda povezani z internetom, zato si zagotovite, da boste imeli tega vedno pri roki. Izberite paket, ki vam bo prenos podatkov omogočal brez ogromnih stroškov. V trgovinah Spar in Interspar poiščite 30-dnevni paket SPAR 3 GB.

Ne spreglejte