SiolNET. Avtomoto Promet
2,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na cestah zastoji in upočasnjen promet #foto

2,95

termometer

A1/E61/E70, Ljubljana - Koper, priključek Brezovica, vrtljiva kamera | O stanju v prometu bomo sproti obveščali. Na fotografiji A1/E61/E70, Ljubljana–Koper, priključek Brezovica, vrtljiva kamera. | Foto: DARS
O stanju v prometu bomo sproti obveščali. Na fotografiji A1/E61/E70, Ljubljana–Koper, priključek Brezovica, vrtljiva kamera. Foto: DARS

"Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru so umaknjene," so okoli 10. ure sporočili s prometnoinformacijskega centra za državne ceste. Na cestah pa so že ves dan zastoji in upočasnjen promet. 

O zastojih ob 13. uri poročajo na primorski avtocesti od Bertokov proti Izoli, kjer je  promet močno upočasnjen in nastajajo zastoji zaradi povečanega prometa in motoristične prireditve. Zastoj je tudi na cesti Lucija–Jagodje v obe smeri. "Previdno!" opozarjajo s prometnoinformacijskega centra.

Na ljubljanski obvoznici so zastoji mimo razcepa Kozarje proti Brezovici. Na južni obvoznici do počivališča Barje, na zahodni obvoznici do Kosez.

Na primorski avtocesti je promet močno povečan od Brezovice proti Postojni, promet je upočasnjen, občasno nastajajo zastoji.

Zastoj, dolg kilometer in pol, je tudi na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški.

Pred predorom Karavanke proti Sloveniji občasno kratkotrajno zaradi varnosti zapirajo predor.

Gost promet je še na cestah Lesce–Bled, Šmarje–Koper in Ljubljana–Brezovica.

 Dlje časa popolna zapora dela primorske avtoceste 

Nesreča se je zgodila okoli 9. ure, zaradi nje pa je bila dalj časa popolna zapora primorske avtoceste med Brezovico in Vrhniko proti Kopru. Nastal je zastoj, ki še sega mimo razcepa Kozarje.

Zastoj je na južni obvoznici do počivališča Barje, na zahodni obvoznici do Kosez. Obvoz za osebna vozila je mogoč skozi Ljubljano po lokalnih cestah ali prek Horjula do Vrhnike, še svetujejo voznikom na promet.si.

zastoj zaradi nesreče, primorska avtocesta | Foto: DARS Foto: DARS

zastoj zaradi nesreče, primorska avtocesta | Foto: DARS Foto: DARS

Stanje na cestah:

Mejni prehodi:

Talaber thumb Sportal Žrtev prometne nesreče nekdanji nogometaš Mure motoristi Novice V prometni nesreči v Pomurju umrl 44-letni motorist vožnja promet avtomobili Novice Zakaj vprežemo sto konjev, da pridemo do najbližje trgovine? nemška avtocesta Novice Račja družina povzročila prometno nesrečo na avtocesti Zastoj. Dars. Sinja gorica. Avtomoto Na dolenjki še zastoj zaradi prometne nesreče avto promet voznica Novice To je rešitev za boljši prometni režim #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin