SiolNET. Avtomoto Novice
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

VW Transporter, Caravelle, Multivan 6.1 – v letu 2021 v novi akciji!

Oglasno sporočilo

Podjetniki se vsakodnevno spoprijemajo z velikimi izzivi. Ker pri svojem delu potrebujejo robustna in zanesljiva gospodarska vozila, so pri podjetju Porsche Inter Auto skupaj z znamko Volkswagen za lažjo odločitev pripravili vrhunsko akcijsko ponudbo vozil VW Transporter 2021, ki so na voljo že od 22.232 evrov + DDV* naprej.

Porsche Inter auto

Izberite si novega partnerja za delo tudi vi – izbirajte med novimi modeli VW Transporter, Caravelle ali Multivan najnovejše generacije 6.1 z vključeno bogato opremo. Vozila vas že čakajo v salonih Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper!

Volkswagen 6.1 akcija: družina modelov 6.1 vas bo zagotovo navdušila z izpopolnjeno zunanjostjo, nadvse prostorno notranjostjo, udobno vožnjo, naprednimi asistenčnimi sistemi ter učinkovitejšimi motorji. Naj vas novi modeli navdušijo! Preverite popolnoma nove akcijske modele družine 6.1 (Transporter, Caravelle, Multivan) za leto 2021 s še več ugodnostmi!

Katere so bistvene prednosti družine VW 6.1?

 • Robustna notranjost, drsna vrata.
 • Prilagodljivi sedeži, veliko udobja.
 • Transporter, Caravelle, Multivan 2021 – preverite akcijsko ponudbo!

Potrebujete več informacij o novem modelu oziroma želite pridobiti ponudbo ali opraviti testno vožnjo? Pišite njihovi sodelavki na martina.gartner@porsche.si ali jo pokličite na 031 616 918!

Porsche Inter auto

Preverite akcijske modele:

VW Transporter 6.1 2021 – najnovejša različica kultnega modela ŽE OD 22.232 evrov + DDV* naprej!

Porsche Inter auto Naročite lahko:

 • Transporter Furgon
 • Transporter Krpan
 • Transporter Kombi

VW Transporter serijsko vključuje bogato opremo, kot so denimo klimatska naprava Climatic, radio Composition Audio z Bluetooth in DAB+, asistenca za spust "Hill Descent Assist", po višini nastavljiv voznikov sedež z nasloni za roke in ledveno oporo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

VW Caravelle 6.1 2021 – za profesionalni prevoz oseb ŽE OD 32.552 evrov + DDV* naprej!

Naročite lahko:

 • Caravelle Family

VW Caravelle serijsko vključuje bogato opremo, h kateri na primer prištevamo 3-sedežno klop v tretji sedežni vrsti, akustični parkirni sistem spredaj in zadaj, 3-consko avtomatsko klimatsko napravo Climatronic, DAB+, drsna vrata na desni strani, kamero za vzvratno vožnjo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

Porsche Inter auto

VW Multivan 6.1 2021 – nova definicija standarda ŽE OD 33.864 evrov + DDV* naprej!

Naročite lahko:

 • Multivan Family

VW Multivan serijsko vključuje bogato opremo, h kateri med drugim spadajo tudi vzdolžno pomična 3-sedežna klop v tretji vrsti z ležalno funkcijo, asistenca za bočni veter "Cross Wind Assist", brisalec zadnjega stekla z napravo za pranje, klimatska naprava z avtomatskim uravnavanjem temperature Climatic 2, dodatni grelnik za potniški prostor, DAB+ in dodatna vtičnica spredaj.

Porsche Inter auto

Zlata medalja za najvarnejši kombi – test 2021!

Izredno pomembno je, da imate ob sebi vozilo, ki je vedno pripravljeno na delo in obenem tudi varno. VW T6.1 je poleg vseh odlik prejel tudi zlato medaljo za najvarnejši kombi med lahkimi gospodarskimi vozili (19 testiranih kombijev na testih Euro NCAP). Poleg odlične konstrukcije zagotavlja največ sistemov za pomoč voznikom.

VW 6.1 – razpoložljivi asistenčni sistemi:

 • sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC),
 • asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu,
 • asistenca za bočni veter,
 • parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist,
 • senzorska zaščita bočne strani,
 • asistenca za odparkiranje,
 • avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist.

Porsche Inter auto

VW Caddy – na voljo tudi že Krpan in Maxi!

Z veseljem sporočajo, da lahko sedaj pri novem Caddyju izbirate tudi med dvema novima različicama, in sicer med Caddy Krpan in Caddy Maxi. Poleg tega so vam po novem na voljo tudi najnaprednejši bencinski motorji tega avtomobilskega razreda, ki jih odlikuje nizka poraba električne energije. Caddy Krpan je odlično pripravljen na vsakodnevne situacije. Zanesljiv, prilagodljiv in izjemno praktičen. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve evropaleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila.

Porsche Inter auto

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte jih, z veseljem so vam na voljo.

Salon Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Ljubljana, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Sašo Trček

 • Telefon  +386 1 58 25 381
 • E-naslov: aleksandar.trcek@porsche.si

Klemen Ošlaj

Salon Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Iztok Drobnič

Salon Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Roberto Eler


Naročnik oglasne vsebine je Porsche Inter Auto.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin