SiolNET. Avtomoto Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Volvo s skoraj petimi milijoni kilometrov

3

termometer

Volvo bo ustanovil nov klub, kjer se bodo družili pristaši filozofije, da z avtomobilom, ki ga kupiš, preživiš veliko skupnih let in nanizaš lepo število kilometrov.

Se skupaj z vašim avtomobilom dobesedno starata? Že dolgo nabirata kilometre in dogodivščine na potovanjih? Zgodba, ki sledi v nadaljevanju, je pravzaprav ena od mnogih, ki so sinonim za Volvov klub, ki ga bodo uradno ustanovili prihodnji mesec. V njem se bodo družili lastniki avtomobilov, ki imajo svoja vozila že dolgo v lasti in jih tudi uporabljajo. Irv Gordon je leta 1966 kupil volva P1800. Z zvestim prijateljem sta do danes prevozila 4.828.032 kilometrov. Je bil to njegov cilj? Pravi, da ne, da so ga sama potovanja in zabavne dogodivščine pripeljale do takšne številke, nikoli pa ni bil njegov cilj nabiranje kilometrov. "Preprosto uživam v vožnji in izkušnjah, ki jih doživim na poti." Rdeči volvo je njegov zvesti sopotnik že od leta 1966, nerazdružljiva sta.

Avtomobilski proizvajalec Volvo je že leta 1960 ustanovil klub High Mileage Club, v katerem so člani s številnimi prevoženimi kilometri. V tem novem pa se bodo združevali enako misleči, ki prisegajo na dolgo druženje z avtomobilom, ki ga kupijo. Včlanil se bo lahko vsak, ki bo lastnik kateregakoli volva, ki je star vsaj 10 let in bo imel prevoženih z njim vsaj 160.000 kilometrov ali pa so že člani Volvo High Mileage Cluba.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin