Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 9. 2024,
7.00

Osveženo pred

3 dni, 6 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad paket opreme Easy škoda kamiq Škoda Fabia rabljeni avtomobili nakup avtomobila Škoda Porsche Inter Auto PR članek

Ponedeljek, 9. 9. 2024, 7.00

3 dni, 6 ur

Ta trenutek najboljša izbira – Škoda Easy modeli po ugodnejši ceni

Oglasno sporočilo
novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (12) | Foto Porsche Inter Auto

Foto: Porsche Inter Auto

Pri Porsche Inter Auto vas čaka izjemna priložnost za nakup dveh odličnih Škodinih modelov z bogatim paketom opreme Easy. Nova Škoda Fabia je zdaj na voljo že od 13.999 evrov*, novi Škoda Kamiq, ki združuje prostornost, napredno tehnologijo in dinamičen dizajn, pa že od 16.999 evrov*.

Ujemite prihranke in si zagotovite svojo sanjsko Škodo!

Nova Fabia in Kamiq z novim akcijskim paketom opreme Easy sta odlično opremljena, povsem digitalna in napredna. Združujeta zanesljivost in vrhunsko ponudbo znamke Škoda v Sloveniji. Akcijska vozila so del omejene ponudbe z opremo Easy – akcija velja za omejeno število vozil do razprodaje zalog pri Porsche Inter Auto. Cena velja ob nakupu s financiranjem Škoda 1 % ali ob plačilu z gotovino. Hiter rok dobave: 3–4 mesece.

Neverjetna ponudba: Kamiq in Fabia pri Porsche Inter Auto

Nova Škoda Fabia Easy 1.0 59 kW/80 KM

Že od 13.999 evrov*, možno tudi akcijsko financiranje Škoda 1 %.

 

PREVERITE AKCIJO:  Nova Škoda Fabia Easy cen

Nova Škoda Kamiq Easy 1.0 TSI 70 kW/95 KM

Že od 16.999 evrov*, možno tudi akcijsko financiranje Škoda 1 %

PREVERITE AKCIJO:  Nova Škoda Kamiq Easy cena

NASVET OB NAKUPU – to je najboljša izbira!

Si želite Kamiqa z močnejšim motorjem in DSG avtomatskim menjalnikom? Pri novem Kamiqu Easy imate na voljo več različic. Najboljša izbira: z doplačilom le 1.057 evrov* si lahko zagotovite zmogljivejši motor 1.0 TSI s 115 KM in DSG avtomatskim menjalnikom s skupno ceno vozila le 18.056 evrov*. To je odlična izbira za vse, ki iščejo več moči in udobno vožnjo, hkrati pa želijo ohraniti privlačno ceno!

Grafika_Skoda_Porsche_Inter_Auto | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto Ne zamudite te fantastične priložnosti! Obiščite Porsche Inter Auto in si zagotovite neverjetno ponudbo po odlični ceni. Nova Škoda Fabia Easy in novi Kamiq Easy 2024 sta že na voljo za naročila. Vozila na fotografijah v salonu sta opremljena z dodatno opremo za doplačilo. Modela v tej ponudbi lahko naročite in opremite popolnoma po lastnih željah ter okusu za doplačilo – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko druge dodatne opreme. Izkoristite lahko tudi ugodno financiranje, ponudba velja le do razprodaje zalog.

 

Fotogalerija
1
 / 3

Škoda Kamiq Easy – vključena bogata serijska oprema

Oprema pri Škodi Kamiqu prinaša dovršeno kombinacijo varnosti, tehnologije in udobja, ki bo vsakodnevno vožnjo spremenila v užitek. Varnostni sistem vključuje šest varnostnih blazin, ki skrbijo za zaščito vseh potnikov v vozilu. Središče kabine je 8,5-palčni zaslon multimedijskega sistema, ki ponuja intuitivno upravljanje z vgrajenimi štirimi zvočniki za odličen zvok in dvema USB-C priključkoma za hitro polnjenje naprav. Digitalni merilniki z diagonalo osem palcev prikazuje ključne informacije na sodoben način, ki vam omogoča, da ste vedno na tekočem. Kar pet barv je na voljo brez doplačila.

Daljinsko centralno zaklepanje omogoča enostaven dostop do vozila, medtem ko električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali zagotavljata jasen pogled tudi v mrzlih dneh. Napredni sistemi, kot sta Front Assist, ki zaznava nevarnosti na cesti, in Lane Assist, ki vam pomaga ostati v voznem pasu, povečujejo varnost na vsakem kilometru. Za udobje v kabini skrbi klimatska naprava, ki ohranja idealno temperaturo ne glede na vremenske razmere. Vozilo dopolnjujejo elegantna aluminijasta platišča Cortadero AERO v velikosti 16 palcev, ki vozilu dodajajo dinamičen videz in izboljšano aerodinamiko.

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (6) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Našli boste tudi šest varnostnih blazin, dvakrat USB-C, Bluetooth, DAB+ radio, parkirne senzorje – zadaj, centralno zaklepanje, Front Assist, Lane Assist, el. nastavljiva zunanja ogledala, aluminijasta platišča Aero 16", sistem za klic v sili e-Call, nadzor tlaka v pnevmatikah, LED zadnje luči in še več … Akcijski model Kamiq Easy ima dveletno garancijo in nima podaljšanega jamstva (na voljo za doplačilo).

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (5) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Škoda Fabia Easy – vključena bogata serijska oprema

Nova Škoda Fabia Easy zagotavlja vrhunsko opremo, ki vključuje Bluetooth za enostavno povezljivost in prostoročno telefoniranje, DAB+ radio za kristalno čist zvok in širok izbor radijskih postaj ter usnjen multifunkcijski volan za udobno in enostavno upravljanje funkcij vozila. Škoda Fabia Easy je opremljena s funkcijami, ki prinašajo kombinacijo digitalnosti, naprednosti, udobja in sodobne tehnologije. Osrednji del kabine je osempalčni zaslon, multimedijski sistem, ki omogoča enostavno upravljanje glasbe in drugih funkcij, s čimer poskrbi za prijetno in povezano vožnjo.

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (22) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Za vašo varnost skrbita sistema Front Assist in Lane Assist. Front Assist vas opozarja na morebitne nevarnosti na cesti in lahko v primeru potrebe samodejno zavira, da prepreči trk. Lane Assist pa vam pomaga ostati v pravem voznem pasu in vas opozarja, če nehote zapustite svojo smer. Električni pomik sprednjih stekel omogoča hitro in preprosto odpiranje ali zapiranje oken, medtem ko električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali poskrbita za jasen pogled v vsakem vremenu.

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (20) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Sistem Easy Light Assist samodejno prilagaja žaromete glede na razmere na cesti, kar zagotavlja optimalno vidljivost. Notranjost vozila je vedno prijetno hladna ali topla zahvaljujoč klimatski napravi, ki omogoča natančno nastavitev temperature. Parkirni senzorji zadaj vam olajšajo parkiranje, saj zaznavajo ovire za vozilom in vas z zvočnimi signali opozarjajo, kar zmanjša tveganje za morebitne trke. Vredno je omeniti, da so v Easy paket že vključeni LED žarometa spredaj in tudi zadnje LED luči, paket Easy Light Assist pa zagotavlja optimalno osvetlitev ceste. Elegantna jeklena platišča FLAIR 14" dodajo vozilu robusten videz. Tukaj je tudi vključena serijska oprema: šest varnostnih blazin, akcijski model Fabia Easy ima dveletno garancijo in nima podaljšanega jamstva (na voljo za doplačilo).

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (18) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Zakaj izbrati modela v tej akciji?

Znamka Škoda je v Sloveniji izredno priljubljena in znana po svoji zanesljivosti, kar omogoča brezskrbno vožnjo več let. Bogat paket opreme Easy je resnično izjemna ponudba za takšno kakovost in zmogljivost. Poleg tega so stroški vzdrževanja nizki zaradi učinkovitejše porabe goriva zahvaljujoč zmogljivemu in naprednemu motorju. Modela Easy imata splošno dveletno tovarniško garancijo, z doplačilom je na voljo tudi možnost izbire podaljšanega jamstva.

novi-skoda-kamiq-fabia-easy-2024-porsche-inter-auto-akcija-top-ponudba (17) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Intervju z gospodom Damjanom Kosom, vodjo prodaje novih vozil Škoda pri Porsche Inter Auto

1. Kaj menite, da najbolj pritegne slovenske kupce k nakupu modelov Škoda Fabia in Kamiq Easy?

Predstavljamo popolnoma nova akcijska modela Fabia in Kamiq z akcijskim paketom Easy, ki združuje bogato serijsko opremo, digitalno naprednost in kakovost. Vse to seveda za zares ugodno ceno na slovenskem trgu. Škoda Fabia Easy je na voljo že od 13.990 evrov*, novi Kamiq pa je na voljo že od 16.990 evrov*. Za to ugodno ceno kupci dobijo vozilo z vrhunsko opremo, kot je Bluetooth povezljivost, DAB+ radio, usnjen multifunkcijski volan, parkirni senzorji zadaj in številne napredne varnostne funkcije, kot sta Front Assist in Lane Assist. Poleg tega je znamka Škoda v Sloveniji znana po svoji zanesljivosti in nizkih stroških vzdrževanja, kar še dodatno poveča privlačnost teh dveh modelov. Prostorna notranjost in elegantna zunanjost dodata vrednost, zaradi česar sta Fabia in Kamiq idealna izbira za širok spekter kupcev, od mladih družin do posameznikov, ki iščejo zanesljivo in ekonomično vozilo. Medtem ko je Fabia namenjena bolj za mestne vožnje, se Kamiq ponaša z višjim pložajem sedenja, kar je še posebej primerno za starejše in tiste, ki to cenijo.

2. Katera različica novega Kamiqa se najbolj izplača?

Medtem ko je že osnovni Kamiq Easy z motorjem 1.0 TSI s 95 KM in ročnim menjalnikom odličen nakup, vam toplo priporočamo, da z doplačilom le 1.057 evrov* izberete zmogljivejši motor 1.0 TSI s 115 KM in DSG avtomatskim menjalnikom s skupno ceno vozila le 18.056 evrov*. To je odlična izbira za vse, ki iščejo več moči in udobno vožnjo, hkrati pa želijo ohraniti privlačno ceno!

3. Kateri motor je na voljo pri modelu Škoda Fabia Easy?

V tej ponudbi je Škoda Fabia Easy opremljena z varčnim in zanesljivim 1,0-litrskim bencinskim motorjem, ki razvije 59 kW oziroma 80 KM moči. Ta motor zagotavlja idealno ravnovesje med zmogljivostjo in gospodarnostjo, kar vam omogoča prijetno vožnjo z nizko porabo goriva ter minimalnimi stroški vzdrževanja. Ne pozabite tudi, da je vključena že izredno bogata oprema Easy.

4. Kako lahko kupci prilagodijo novo Fabio in Kamiqa Easy po svojih željah?

Nova Škoda Kamiq in Fabia Easy ponujata širok nabor možnosti za prilagoditev, s katerimi lahko ustvarite vozilo, ki popolnoma odraža vaš stil in potrebe. Oba modela sta na voljo v različnih barvah karoserije (nekatere barve so za doplačilo), ki omogočajo, da izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu okusu. Poleg tega lahko za doplačilo izberete posebna platišča, s katerimi boste vašemu vozilu dodali še več značaja in dinamike. Notranjost Kamiqa in Fabie Easy je zasnovana tako, da omogoča maksimalno personalizacijo, ki povečuje udobje in funkcionalnost vozila. Na voljo so tudi različni paketi dodatne opreme in napredni varnostni sistemi, ki izboljšajo vašo vožnjo. Z vsemi temi možnostmi prilagoditve lahko ustvarite Škodo Kamiq ali Fabia Easy, ki se popolnoma ujema z vašim življenjskim slogom in potrebami.

5. Ali je akcijska cena pogojena s financiranjem?

Velika posebnost te akcije je, da je nova Škoda Fabia kupcem na voljo po taki ceni tudi ob plačilu z gotovino. Seveda pa se lahko kupci kljub temu odločijo za ugodno akcijsko financiranje Škoda financiranje 1 %. Akcijska ponudba je časovno omejena.

6. Katere so še ostale novosti znamke Škoda v Sloveniji?

V letošnjem letu znamka Škoda predstavlja izredno veliko novosti. Največji novosti sta zagotovo novi Škoda Kodiaq in novi Škoda Superb. Preverite vse novosti, saj je Kodiaq zaželjen športni terenec v Sloveniji, Škoda Superb pa udoben poslovni avto.

Fotogalerija
1
 / 9

Preverite TOP ponudbo pri Porsche Inter Auto

Vas zanimajo Škodina vozila? Kontaktirajte Porsche Inter Auto:

  • Kontaktni center: 041 392 204

Škoda Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

  • Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509
  • Erik Rauter, tel.: 05 61 16 532

Škoda Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128, 2000 Maribor

  • Sebastijan Pečovnik, tel.: 02 65 40 339
  • Marko Mlakar, tel.: 02 65 40 342
  • Mia Novak, tel.: 02 65 40 331
  • Simon Karner, tel.: 02 65 40 340

Škoda Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  • Andraž Svetek, tel.: 01 53 03 557
  • Blaž Erjavec, tel.: 01 53 03 660
  • Albin Cerar, tel.: 01 53 03 550
  • Andraž Grohar, tel.: 01 53 03 553
  • Nik Subotić, tel.: 01 53 03 605

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oz. do razprodaje zalog. *Cena velja za nakup z gotovino ali financiranjem Škoda 1 %.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP in ne na uradni homologaciji. Škoda si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Fabia in Kamiq emisije: emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-3,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP in ne na uradni homologaciji. Škoda si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

1. Financiranje 1 % vam omogoča nakup vozila Škoda za 1 % njegove maloprodajne cene na mesec

Financiranje 1 % vam omogoča nakup vozila Škoda za 1 % njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno mero o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d. o. o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d. d.). Pri financiranju 1 % lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša ko je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. Kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 odstotkov popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000 evrov (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 evrov za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 evrov (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 evrov za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 evrov. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO.

Ne spreglejte