SiolNET. Avtomoto Novice
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
20 let redakcije Avtomoto na Siol.net

20 let Avtomoto! Vse ekskluzivne reportaže jubilejnega tedna. #video

0,58

termometer

Letos julija mineva 20 let avtomobilske redakcije Avtomoto na spletnem mediju Siol.net. Ob tej priložnosti smo vam za vsak dan v tednu med 4. in 10. julijem pripravili posebne in zanimive reportaže iz različnih vsebinskih spektrov, ki jih je Avtomoto tradicionalno pokrival.

V alpini A110 smo izprašali avtomobilskega navdušenca Lada Leskovarja, bili smo na avtomobilskem terminalu Luke Koper, se v kamnolomu Verd družili z orjaškim strojem, predstavili redke Slovence z datsuni, opravili pogovor na temo lastništva oziroma “car sharinga”, pogledali v virtualno avtomobilsko prihodnost in teden zaključili za volanom enega najbolj ekskluzivnih avtomobilov v Sloveniji - porscheja 911 GT2 RS.

Vsebine tedna #Avtomoto20let

Lado Leskovar Alpine A110 Avtomoto Ste jo poznali? Znani Slovenec razkril svojo skrito stran. #video Luka Koper Avtomoto Priplula velika ladja, nato "dril" skoraj 500 ljudi #video Kamnolom Verd Volvo Avtomoto Pravi orjak, vreden pol milijona: eden največjih v Sloveniji #video Datsun 240Z Avtomoto Oče in sin s Kureščka: njuna ikona je v Sloveniji zelo redka #video Promet Ljubljana Avtomoto Kmalu do 800 evrov za avto na mesec? Napovedal je spremembe. VR navidezna resničnost Avtomoto Ste pripravljeni na tako prihodnost? Zdi se prav neverjetna. Porsche 911 GT2 RS Avtomoto Izjemna izkušnja: eden najdražjih in najbolj vrhunskih iz Slovenije #video

Ferrari enzo Avtomoto Pred 20 leti: to je bilo takrat pet ključnih avtomobilov

Video prispevki

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin