SiolNET. Avtomoto Novice
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Enzo Ferrari in Hollywood

Končno film o Ferrariju? Ženo bo igrala Penelope Cruz.

0,21

termometer

Enzo Ferrari | Zgodba Enza Ferrarija bo dobila filmsko upodobitev. | Foto: Ferrari
Zgodba Enza Ferrarija bo dobila filmsko upodobitev. Foto: Ferrari

Hollywood očitno pripravlja film o Enzu Ferrariju. Igral naj bi ga Adam Driver, njegovo ženo pa Penelope Cruz.

Filmi z avtomobilsko tematiko so v zadnjih letih imeli nekaj pomembnih uspešnic, kjer sta izstopala predvsem filma Rush (tekmovalnost Laude in Hunta v svetovnem prvenstvu formule ena 1976) in Ford vs Ferrari, kjer se je zgodba vrtela prav tako o tekmovalnosti obeh znamk okrog 24-urne dirke v Le Mansu.

Adam Driver bo igral skoraj 20 let starejšega Enza Ferrarija. | Foto: Reuters Adam Driver bo igral skoraj 20 let starejšega Enza Ferrarija. Foto: Reuters Adam Driver v vlogi Enza Ferrarija

Že maja pa bodo v Italiji predvidoma začeli snemati film o Enzu Ferrariju. Film se bo osredotočal na del njegovega življenja, skrhan odnos z ženo, finančne težave podjetja in smrt sina Dina. Ta je zaradi mišične distrofije umrl pri starosti komaj 24 let, Enzo pa je po njem poimenoval enega izmed bolj znanih ferrarijev. Osrednji del filmske zgodbe bo očitno tudi udeležba Ferrarija na slavni dirki Mille Miglia.

Po napovedih tujih medijev bo Ferrarija igral Adam Driver. V preteklosti so se za to vlogo potegovali tudi Hugh Jackman, Christian Bale in Robert de Niro. Ženo Lauro naj bi igrala Penelope Cruz, Enzovo ljubico pa Lina Lardy.

Penelope Cruz v vlogi Enzove žene Laure Ferrari. | Foto: IMDb Penelope Cruz v vlogi Enzove žene Laure Ferrari. Foto: IMDb

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin