SiolNET. Avtomoto Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izkupiček dražbe zapuščenih vozil z letališča v Frankfurtu 4.040 evrov

4

termometer

Zapuščene avtomobile na letališču Frankfurt-Hahn so prek dražbe prodali za 4.040 evrov, nove lastnike čakajo še stroški izdelave ključev in homologacijskih papirjev.

Na letališču so na nove lastnike čakali tudi po več let

Na letališču Frankfurt-Hahn so izpeljali napovedano dražbo zapuščenih vozil, ki so jih tam iz neznanih razlogov pustili njihovi vozniki. Avtomobili niso imeli ključev in papirjev, njihovi novi lastniki pa so morali organizirati tudi prevoz vozil z letališča. Pri tem niso mogli upati, da bodo v prtljažniku našli kakšno dragocenost. Upravitelji letališča so namreč notranjost vozil že pred dražbo pregledali.

Pričakovano so obiskovalci dražbe največ odšteli za BMW 323i, ki so ga kupili za 850 evrov. Precej redek saab 900 je Nemca prepričal v nakup za 360 evrov. Upravitelji letališča so razkrili, da so skupno 13 avtomobilov prodali za skupno vrednost 4.040 evrov. To naj bi bilo trikrat več kot so sprva pričakovali.

Za nekaterimi avtomobili je že dolga pot, saj so bili registrirani v Franciji, Veliki Britaniji, Finski, Luksemburgu in celo v Sloveniji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin