Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2024,
10.04

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33
glasbenik mama Jon Bon Jovi

Natisni članek

Sreda, 10. 7. 2024, 10.04

1 teden, 6 dni

Umrla je mama Jona Bon Jovija: "Zelo jo bomo pogrešali"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33
Jon Bon Jovi | 62-letni pevec je dejal, da jo bo celotna družina zelo pogrešala. | Foto Guliverimage

62-letni pevec je dejal, da jo bo celotna družina zelo pogrešala.

Foto: Guliverimage

Tri dni pred svojim 84. rojstnim dnem je umrla mama pevca Jona Bon Jovija Carol Bongiovi. Novico o smrti svoje mame je potrdil tudi 62-letni pevec, ki je ob tem dejal, da jo bo celotna družina zelo pogrešala.

"Naša mama je bila neizmerna sila, njena duh in pripravljenost sta oblikovala to družino. Zelo jo bomo pogrešali," je v izjavi v imenu družine za portal People povedal pevec Jon Bon Jovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Mama legendarnega rockerja Jona Bon Jovija je umrla v medicinskem centru Monmouth v New Jerseyju stara 83 let, novico o njeni smrti pa je za tuje medije potrdil tudi slavni glasbenik.

Poleg tega, da je bila Carol Bongiovi ustanoviteljica kluba oboževalcev istoimenske skupine svojega sina, je bila tudi uspešna podjetnica, ki je vodila več podjetij. Bila je tudi Playboyeva zajčica, leta 1959 pa se je pridružila ameriškim marincem, kjer je spoznala tudi svojega bodočega moža Johna Bongiovia, starejšega. Skupaj sta se preselila v Sayreville, kjer sta si ustvarila družino. Kasneje so se preselili v Holmdel, kjer je živela vse do svoje smrti.

Bil je zelo navezan na mamo, starši so ga spodbujali pri karieri

Jon Bon Jovi je večkrat povedal, da sta njegova starša zaslužna za to, da je lahko uresničil svoje sanje, saj sta ga pri tem zelo spodbujala, bil pa je tudi zelo navezan na svojo mamo.

"Ko sem postajal starejši, sem ugotovil, da je to veliko darilo, ki sem ga dobil od svojih staršev. Resnično so verjeli v mantro Johna Kennedyja o odhodu na Luno. 'Da, seveda lahko greš na luno. Samo pojdi, Johnny.' In sem šel," je povedal za The Big Issue in dodal, da sta mu starša dovolila nastopati že pri rosnih 17 letih in tako podpirala njegove sanje.

"Čeprav sem domov prišel ob enih ali dveh zjutraj, do osme ure pa sem moral biti že v šoli. Rekla sta mi le: pridi pravočasno, saj veš, da je šola tvoja odgovornost, a sledi svojim sanjam," se je še svojih začetkov in podpore staršev spominjal glasbenik.

Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi
Trendi Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi skrivaj stopila pred oltar

 

Ne spreglejte