Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 10. 2024,
12.08

Osveženo pred

2 uri, 3 minute

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,95

Natisni članek

Natisni članek

družbena omrežja kuhanje štedilnik kuhinja Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Ponedeljek, 14. 10. 2024, 12.08

2 uri, 3 minute

Ronaldova Georgina za štedilnikom tarča posmeha na družbenih omrežjih #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,95
Georgina v kuhinji | Za rezanje čebule si je nadela sončna očala, ves čas pa nosila tudi diamantno ogrlico in zlato uro. | Foto Instagram/@georginagio

Za rezanje čebule si je nadela sončna očala, ves čas pa nosila tudi diamantno ogrlico in zlato uro.

Foto: Instagram/@georginagio

Izbranka Cristiana Ronalda je na svojih družbenih omrežjih objavila posnetek, kako se je lotila priprave krompirjeve omlete. Posnetek je hitro postal viralen, Georgina pa tarča posmeha.

"Pripravila bom krompirjevo omleto in z vami delila svoj recept," je v posnetku, ki ga je delila, napovedala Georgina Rodriguez.

Poglejte posnetek: 

Kot je razkrila, za pripravo te jedi potrebujemo krompir, jajca, čebulo, olivno olje in sol. "Najprej olupimo in na majhne kose narežemo krompir. Nato narežemo čebulo. Moj nasvet je, da si pred tem nadenete sončna očala, da se izognete solzam," je dejala v posnetku, s čimer je na družbenih omrežjih hitro postala tarča posmeha. V nadaljevanju je celo poudarila, da ji kuhanje ne gre najbolje od rok. 

Kljub temu da si je za rezanje čebule nadela sončna očala, tudi to ni pomagalo. "Niti očala znamke Chanel mi ne pomagajo," je poudarila. Narezano čebulo je nato popražila v veliki količini olivnega olja in spekla narezan krompir. Tega je pretlačila, dodala jajca in čebulo ter v ponvi oblikovala omleto. Ko jo je bilo treba obrniti, je potrebovala pomoč svojih otrok.

"Vidi se, da si prvič v kuhinji"

"Moje omlete, pripravljene z veliko ljubezni, so najboljše na svetu," je še dejala, to pa so potrdili tudi njeni otroci, ki so v posnetku povedali, da je njihova mama odlična kuharica.

S tem se sicer niso strinjali njeni sledilci, ki so se iz objavljenega posnetka in nje posmehovali. "Vidi se, da si prvič v kuhinji", "V fitnesu dviguješ 280 kilogramov uteži, zdaj pa ne zmoreš obrniti niti ponve", "Naj ti Bog pomaga", je le nekaj komentarjev njenih sledilcev, ki so se odzvali v komentarjih. 

Gre za prvi kuharski recept izbranke Cristiana Ronalda, ki se na družbenih omrežjih predstavlja kot vplivnica in redno deli utrinke iz svojega zasebnega življenja. Z Ronaldom si delita štiri otroke, nogometni zvezdnik pa ima iz prejšnjega razmerja še enega sina. 

Georgino poznamo kot manekenko in vplivnico. S Cristianom sta se spoznala leta 2016 v trgovini Gucci v Madridu, par pa sta postala leto kasneje. | Foto: Guliverimage Georgino poznamo kot manekenko in vplivnico. S Cristianom sta se spoznala leta 2016 v trgovini Gucci v Madridu, par pa sta postala leto kasneje. Foto: Guliverimage

Preberite tudi: 

Euro 2024 Slovenija Portugalska Cristiano Ronaldo
Trendi Ekskluzivna šola na Portugalskem zavrnila vpis otrokom Cristiana Ronalda
Georgina
Trendi Ronaldova Georgina odvrgla vsa oblačila
Hotel Pestana CR7, Cristiano Ronaldo
Trendi Cristiano Ronaldo zaposluje, takšne plače ponuja
Ne spreglejte