Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 2. 2024,
15.58

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,57

Natisni članek

ljubezen ljubezen zveza razmerje ločitev Sofia Vergara Joe Manganiello

Ponedeljek, 19. 2. 2024, 15.58

2 meseca, 1 teden

Po ločitvi tudi uradno potrdil zvezo s televizijsko voditeljico #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,57
Joe Manganiello | Joe Manganiello je valentinovo praznoval v družbi svoje nove izbranke, televizijske voditeljice in igralke Caitlin O’Connor. | Foto Instagram/Joe Manganiello

Joe Manganiello je valentinovo praznoval v družbi svoje nove izbranke, televizijske voditeljice in igralke Caitlin O’Connor.

Foto: Instagram/Joe Manganiello

Pred kratkim ločen 47-letni igralec Joe Manganiello je svojo zvezo s 34-letno televizijsko voditeljico Caitlin O’Connor zdaj potrdil tudi na svojih družbenih omrežjih. V nedeljo je objavil več fotografij, ki so zaznamovale njegov teden, med katerimi so tudi skupne fotografije z njegovo novo izbranko.

Pod objavo je zapisal, da je imel zaradi promocije njegove prihajajoče oddaje Deal or No Deal Island naporen teden. Kljub temu je našel čas za "osvežitev tetovaže in snemanje glasbenega videa s prijateljem". "Praznoval sem tudi valentinovo s Tool (glasbena skupina, op. p.) in Caitlin," je zapisal in dodal emotikon srca.

Prve skupne fotografije je igralec objavil le nekaj dni po tem, ko je portal TMZ razkril, da se je par vselil skupaj. Vir blizu para je za portal povedal, da sta zelo zaljubljena in da ju povezujejo skupne korenine iz Pittsburgha ter strast do potovanj.

Fotografija s Caitlin O’Connor, ki jo je na svojem profilu na Instagramu objavil pred kratkim ločen Joe Manganiello. | Foto: Instagram/Joe Manganiello Fotografija s Caitlin O’Connor, ki jo je na svojem profilu na Instagramu objavil pred kratkim ločen Joe Manganiello. Foto: Instagram/Joe Manganiello

On je želel otroka, ona pa ne (več)

Julija lani je mnoge presenetila novica, da sta se Sofia Vergara in Joe Manganiello po sedmih letih zakona razšla. "Sprejela sva težko odločitev, da končava svoj zakon. Ker se imava rada in nama je mar drug za drugega, prosiva za spoštovanje najine zasebnosti v času, ko poskušava to prekrmariti," sta igralca sporočila v skupni izjavi. Uradno sta se ločila začetek meseca februarja letos. 

Enainpetdesetletna kolumbijska igralka je pred kratkim razkrila, da sta se za ločitev odločila, saj sta si v življenju želela drugačne stvari. "Moj zakon je razpadel, ker je bil moj mož mlajši in si je želel otroka, jaz pa nisem hotela biti stara mama," je pojasnila. "To ne bi bilo pošteno do otroka," je še dejala in poudarila, da spoštuje tiste, ki se v zrelih letih odločijo za naraščaj, a da to preprosto ni zanjo.

Vergarova je po ločitvi srečo v ljubezni našla s kirurgom Justinom Salimanom, s katerim so jo prvič opazili oktobra lani, medtem ko so Manganiella z novo izbranko prvič opazili septembra lani. Tri mesece kasneje sta se skupaj udeležila prireditve neprofitne organizacije Children of Armenia Fund v New Yorku, kjer so ju fotografirali na rdeči preprogi. 

Caitlin O’Connor in Joe Manganiello januarja letos v Los Angelesu | Foto: Guliverimage Caitlin O’Connor in Joe Manganiello januarja letos v Los Angelesu Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Sofia in Joe
Trendi Igralca se po sedmih letih ločujeta
Sofia Vergara Joe Manganiello
Trendi Zvezdnica razkrila, zakaj se je ločila
Sofia Vergara
Trendi Po ločitvi spet srečna: Sofia Vergara na zmenku s kirurgom #foto
Ne spreglejte