Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 6. 2024,
10.19

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Natisni članek

navijanje navijači Ivana Knöll Euro 2024 Euro 2024 Uživajmo poletje Uživajmo poletje nogomet Knoll Doll

Ponedeljek, 24. 6. 2024, 10.19

3 mesece

Knoll Doll se je pomešala med navijače, na Instagramu pa spet buri domišljijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,88
Knol Doll Instagram | Knoll Doll se v Nemčiji rada fotografira z navijači, med katerimi so tudi njeni oboževalci. | Foto Instagram/knolldoll

Knoll Doll se v Nemčiji rada fotografira z navijači, med katerimi so tudi njeni oboževalci.

Foto: Instagram/knolldoll

Najbolj znana navijačica hrvaške nogometne reprezentance Knoll Doll, ki se je od začetka evropskega prvenstva v Nemčiji udeležila vseh tekem vatrenih, je delila nove utrinke druženja z navijači, na Instagramu pa objavila kar nekaj novih poletnih objav, s katerimi že buri marsikatero domišljijo.

Ivana Knöll, bolj znana pod vzdevkom Knoll Doll, se je udeležila že obeh tekem, ki jih je na evropskem prvenstvu odigrala Hrvaška, nič drugače pa ne bo niti danes, ko se bo udeležila zadnje tekme hrvaške reprezentance v skupinskem delu. Hrvaška se bo morala proti Italiji zelo potruditi, če se želi uvrstiti v nadaljnje boje, saj trenutno v skupini B zaseda zadnje mesto z osvojeno eno točko. A kljub temu ima tako kot Slovenija možnost, da se uvrsti v osmino finala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Vsak dan poje nekaj svinjskih krač in preskoči telovadbo

Knoll Doll je delila svoje utrinke iz Berlina ter Hamburga, kjer se je, kot je zapisala, udeleževala različnih aktivnosti ob robu evropskega prvenstva. "Sem v Nemčiji, bela kot še nikoli v juniju," je zapisala Doll, ki je dodala, da vsak dan poje nekaj dobrih svinjskih krač, preskoči telovadbo v fitnesu in upa, da bo Hrvaška v ponedeljek prišla iz skupine B. "Delam milijarde intervjujev, tukaj imam odlične nastope, vrtim z neverjetnimi didžeji, berem komentarje hejterjev in članke, ki so boljši od katerekoli komedije, in se jim smejim. Kakšen pa je tvoj dan?" je nedavno na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram nagovorila sledilce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Delila je že trenutke v Leipzigu, kjer se bo danes zvečer z Italijo pomerila hrvaška izbrana vrsta, in videti je, da se je zelo dobro ujela in pomešala tudi med navijače, ki so jo lepo sprejeli medse. Nekateri se želijo z njo tudi fotografirati, pri čemer jim lepotica s hrvaškimi koreninami z veseljem ugodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Na evropskem prvenstvu so se že odigrale nekatere zadnje tekme v skupinah, iz skupine A sta se v osmino finala EP (med šestnajst najboljših) že uvrstili Nemčija in Švica, Madžarska pa bo na potrditev, da je uvrščena naprej, morala še malo počakati. V osmini finala sta med drugim tudi že reprezentanci Španije in Portugalske. Slovenijo zadnja tekma skupinskega dela v skupini C čaka jutri, ko ji bo na slovenski dan državnosti nasproti stala močna, a ne tako prepričljiva reprezentanca Anglije. Slovenija še pred jutrišnjo večerno tekmo v Kölnu v skupini C z dvema točkama zaseda tretje mesto.

Slovenija Navijači
Sportal Fantastično, Sloveniji se na Euru odpirajo vrata do raja!

Oglejte si še:

Magdalena Lena Keškić
Trendi Dvoboj navijačic in bujnih oprsij: kdo je dekle, ki je velika konkurenca Knoll Doll?
Knoll Doll, Ivana Knoll
Trendi Knoll Doll že v Berlinu, kjer bo prvo tekmo odigrala Hrvaška
Ne spreglejte