Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2024,
9.21

Osveženo pred

3 tedne, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,68

Natisni članek

partnerstvo prijatelji Šrilanka alpsko smučanje smučanje dopust Ilka Štuhec Ilka Štuhec

Četrtek, 23. 5. 2024, 9.21

3 tedne, 2 dneva

Ilka Štuhec dopustuje na Šrilanki, a ni sama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,68
Ilka Štuhec | Je Ilka Štuhec po razhodu s Švicarjem Benijem Mattijem znova zaljubljena? | Foto Jure Banfi/alesfevzer.com

Je Ilka Štuhec po razhodu s Švicarjem Benijem Mattijem znova zaljubljena?

Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je odpotovala na Šrilanko, kjer si bo odpočila pred pripravami na naslednjo sezono. Kot je videti z njenih družbenih omrežij, tja ni odpotovala sama, ampak v moški družbi. 

Triintridesetletnica je na otoško državo odpotovala skupaj s fotografom Denisom Janežičem, za katerega ni znano, ali je njen novi partner ali samo prijatelj. 

Na družbenem omrežju Instagram sta sicer objavila skupne fotografije s potovanja in zapisala: "Turista, ki raziskujeta Šrilanko. Od zlatega peska na plaži Mirissa do višin mesta Ella in trdnjave Sigiriya. Najina šrilanška pustolovščina ni bila nič drugega kot čarobna!" Ob koncu zapisa sta dodala tudi emotikon sveta in srca.

Mariborčan Denis Janežič je, kot je videti z njegovih družbenih omrežjih, profesionalni snemalec in fotograf ter velik ljubitelj adrenalinskih športov. Kot snemalec med drugim sodeluje z motoristom Simonom Marčičem.

Z Benijem Mattijem se je razšla po dveh letih zveze

Ilka Štuhec je bila od leta 2017 sicer v zvezi s Švicarjem Benijem Mattijem, vodjo tekmovalne ekipe pri Stöckliju, s katerim sta se leta 2019 po dveh letih zveze sporazumno razšla. Ekipa24 je takrat poročala, da je bil razlog za razhod nestrinjanje, kje bi lahko živela skupaj. Ilka si namreč ni mogla predstavljati, da bi se preselila v Švico, Matti pa se prav tako ni nameraval preseliti v Slovenijo. 

V naslednji smučarski sezoni bodo v ekipi Ilke Štuhec številne spremembe. Z mesta vodje in glavne trenerke se poslavlja njena mati Darja Črnko, s katero je skupno pot začela leta 2009 in imela v tem času različne vloge. Ilkin novi trener bo nekdanji smučar Aleš Gorza. Njeno ekipo zapuščata tudi pomočnik trenerja Natko Zrnčič Dim ter fizioterapevtka in kondicijska trenerka Tina Kobale.

Ekipo Ilke Štuhec v naslednji sezoni zapušča njena mama in glavna trenerka Darja Črnko. V vlogi glavnega trenerja jo bo nadomestil nekdanji smučar Aleš Gorza. | Foto: Grega Valančič/Sportida Ekipo Ilke Štuhec v naslednji sezoni zapušča njena mama in glavna trenerka Darja Črnko. V vlogi glavnega trenerja jo bo nadomestil nekdanji smučar Aleš Gorza. Foto: Grega Valančič/Sportida

Preberite tudi:

Večer šampionov SZS
Sportal Junaki zime elegantni na Gospodarskem razstavišču #foto
Ilka Štuhec
Sportal Uradno: Ilka Štuhec v novo sezono s prenovljeno ekipo
Nika Zorjan
Trendi Nika Zorjan v dobri družbi uživa na Maldivih #foto
Ne spreglejte