Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2024,
10.55

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,78
Mehika poroka igralka Naomi Watts

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 6. 2024, 10.55

1 mesec, 1 teden

Igralka Naomi Watts po letu zakona drugič pred oltar #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,78
Naomi Watts in Billy Crudup | Billy Crudup in Naomi Watts sta si večno zvestobo pred najbližjimi obljubila leto po tem, ko sta se junija lani poročila na newyorškem sodišču. | Foto Guliverimage

Billy Crudup in Naomi Watts sta si večno zvestobo pred najbližjimi obljubila leto po tem, ko sta se junija lani poročila na newyorškem sodišču.

Foto: Guliverimage

Britanska igralka Naomi Watts in njen mož Billy Crudup sta po letu zakona še enkrat stopila pred oltar. Junija lani sta se poročila na newyorškem sodišču, zdaj pa sta si zvestobo obljubila še na poročni slovesnosti v prestolnici Mehike. 

Utrinke s poroke je na družbenih omrežjih delil igralkin brat Ben Watts. Eden izmed posnetkov prikazuje Wattsovo in Crudupa v dvigalu na njuni poročni zabavi. Na posnetku so tudi igralkina hči Kai in sin Sasha, ki ju ima Wattsova z nekdanjim partnerjem Lievom Schreiberjem, njena nečakinja Ruby in Curdipov sin William, ki ga ima z nekdanjo partnerko Mary-Louise Parker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Watts (@wattsupphoto)

Poleg družine in prijateljev so se poročne slovesnosti v mehiški prestolnici udeležili številni znani obrazi, med njimi igralca Justin Theroux in Nicole Kidman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Watts (@wattsupphoto)

Aprila lani so jo opazili z diamantnim zaročnim prstanom

Petinpetdesetletna Naomi Watts in Billy Crudup sta si večno zvestobo pred najbližjimi obljubila leto po tem, ko sta se junija lani poročila na newyorškem sodišču. Takrat je Wattsova na družbenem omrežju Instagram delila fotografijo izpred sodišča in zapisala: "Poročena!" 

Igralca sta skupaj zaigrala v Netflixovem filmu Gypsy iz leta 2017. Par sta postala hitro zatem, da sta storila korak dlje pa sta namignila, ko so igralko aprila lani opazili z diamantnim zaročnim prstanom. 

Z nekdanjim partnerjem Lievom Schreiberjem ima 55-letna Naomi Watts 16-letnega sina Sasho in 15-letno hčer Kai. | Foto: Reuters Z nekdanjim partnerjem Lievom Schreiberjem ima 55-letna Naomi Watts 16-letnega sina Sasho in 15-letno hčer Kai. Foto: Reuters

Preberite tudi:

Naomi Watts
Trendi Ena najlepših svetovnih igralk, ki je snemala tudi v Sloveniji, stopila pred oltar #foto
Matic in Indira
Trendi Indira Ekić je objavila fotografije s poroke: "Hvaležna vesolju"
Ryan Bingham Hassie Harrison
Trendi Poročila sta se igralca iz TV-uspešnice: ko sta se spoznala, je bil on poročen
Ne spreglejte