Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 10. 2024,
10.25

Osveženo pred

3 ure, 40 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

Natisni članek

avtobiografija ZDA knjiga Melania Trump Donald Trump

Četrtek, 10. 10. 2024, 10.25

3 ure, 40 minut

Donald Trump ne more prehvaliti Melanie

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30
Donald in Melania Trump | Melania v knjigi razkrije, da je Trumpa spoznala v popularnem nočnem klubu Kit Kat, ko je bil na zmenku z drugo žensko. | Foto Guliverimage

Melania v knjigi razkrije, da je Trumpa spoznala v popularnem nočnem klubu Kit Kat, ko je bil na zmenku z drugo žensko.

Foto: Guliverimage

Po izidu knjige spominov nekdanje prve dame ZDA Melanie Trump se je odzval tudi njen mož in predsedniški kandidat Donald Trump. Svojo ženo je označil za fantastično prvo damo in dobro pisateljico, takšnih besed pa pri njem nismo vajeni.

"Zelo sem ponosen na Melanio! Njena knjiga je izdana in je naprodaj povsod. Res je super!" je na družbenem omrežju X o njeni knjigi zapisal Trump.

In dodal: "Bila je fantastična prva dama, zato v knjigi deli to izkušnjo in še veliko več. Je tudi zelo dobra pisateljica, kar je na republikanski konvenciji pokazala s svojim pismom, ki se je izkazalo za senzacionalen vrhunec. Pozval je še, da je lahko knjiga 'popolno darilo za božič'. "Kupite jo in uživajte." 

Slovenije skoraj ne omeni

Pred dnevi so začeli v ZDA uradno prodajati knjigo spominov nekdanje prve dame ZDA Melanie Trump. V predgovoru piše, da želi ob vseh napačnih trditvah in razlagah prikazati resnično osebo. Žena Donalda Trumpa za domnevno napačne trditve krivi demokrate, medije in tudi sodelavce. Tuji mediji so knjigo pospremili z mešanimi kritikami, a njihova skupna točka je, da v knjigi komaj kaj izvemo o tem, kdo v resnici je Melania.

V knjigi med drugim opisuje odraščanje v času komunizma, ko se je počutila bolj povezana z Italijo in Avstrijo kot z državami vzhodne Evrope, selitev v New York leta 1996, ko je bila stara 26 let, in srečanje s Trumpom v popularnem nočnem klubu Kit Kat, kjer sta se lepo ujela in začela romanco.

Več o knjigi preberite spodaj:

Melania Trump
Novice "V knjigi spominov ni omenjen niti en prijatelj"

Knjiga spominov Melanie Trump je na knjižnih policah v ZDA debitirala v torek. | Foto: Reuters Knjiga spominov Melanie Trump je na knjižnih policah v ZDA debitirala v torek. Foto: Reuters

Oglejte si tudi:

Melania Trump v Mar-a-Lagu
Novice Melania Trump izrazila podporo pravici do splava
Melania Trump
Trendi Melania Trump je ponosna na svoje gole fotografije
Ne spreglejte