Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 3. 2017,
8.26

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zobozdravnik Estetsko Dentalni Center Opatija

Ponedeljek, 13. 3. 2017, 8.26

6 let, 6 mesecev

Zobozdravnik, ki je prepričal Jelinčiča, bo nagrajeval

Oglasno sporočilo

Se še spomnite zobozdravnika dr. Mladena Petranovića iz Estetsko Dentalnega Centra Opatija, ki je Jelinčičevemu prijatelju brezhibno uredil zobe?

 | Foto:

 

 

Tokrat lahko pokukate v zakulisje prigod Matjaža in Zmaga, ki se sta se vrnila v idilično obmorsko Opatijo, da bi rezultat obravnave preverila iz prve roke!

Kliknite na fotografijo in si oglejte kako sta Matjaž in Zmago kar sama izvedla stomatološki pregled. Smeh zagotovljen! | Foto: Kliknite na fotografijo in si oglejte kako sta Matjaž in Zmago kar sama izvedla stomatološki pregled. Smeh zagotovljen!

Mladen Petranović, ustanovitelj in vodja zasebne zobne ordinacije EDCO, velja za enega najbolj prodornih in vidnih imen v protetiki in implantologiji na Hrvaškem. Je vrhunski strokovnjak, h kateremu se slovenske stranke zaradi kakovostnih in učinkovitih stomatoloških storitev redno vračajo, s seboj pa pripeljejo še družino in prijatelje.

V zahvalo za izkazano zvestobo slovenskih pacientov se je Petranović odločil, da bo ponovno delil BOGATE NAGRADE!

Na Siol.net pravkar poteka velika nagradna akcija stomatološke preobrazbe, ki je preprosto ne smete zamuditi! Bodite pozorni.

Na spletni strani www.zobozdravnikedco.si so vam vedno na voljo informacije široke palete premium dentalnih storitev, kjer boste zagotovo našli tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim zahtevam.

S pomočjo naših strokovnih svetovalcev se lahko s klicem na telefonsko številko

03 82 81 885

dodatno informirate in dogovorite za kakovostno, hitro in najboljšo mogočo rešitev za vaš nasmeh!

Se vidimo!

Ne spreglejte