Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 9. 2015,
9.44

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

celulit nega inkontinenca lepota advertorial

Sreda, 9. 9. 2015, 9.44

2 meseca

Zdravstvene in estetske terapije v jesenskem času

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zdravo,dobro počutje in lepoto dosežemo le, če živimo skladno z naravo in sami s sabo ter s tem dosežemo notranjo harmonijo.

Današnji način življenja, kot so naporni delovni dnevi, stres, nepravilno prehranjevanje in premalo gibanja, se odraža tudi na našem telesu. V medicinskem centru Alfa Estetica nudijo pomoč za oblikovanje telesa s svetovno najbolj priznanimi in sodobnimi tehnologijami ter storitve lepotne in antiaging medicine.

Z uporabo napredne medicinske laserske naprave in pod vodstvom izkušenih strokovnjakov bodo uresničili vse vaše želje. Naj bo ta jesen v znamenju vašega telesnega preporoda.

Vse na enem mestu – strokovno in učinkovito

V ordinaciji Alfa Estetica bodo poskrbeli za varno odstranjevanje nadležnih dlačic, sončnih in starostnih peg, preverili bodo žilne spremembe, pozdravili bradavice, glivice in poskrbeli za laserski nekirurški lifting obraza. Vedno več pripadnic ženskega spola se pri njih odloča tudi za zdravljenje stresne inkontinence in sindroma ohlapne nožnice.

Novost, ki lahko pomaga v boju proti inkontinenci

Najpogostejša je stresna inkontinenca, ki nastane kot posledica hormonskega usihanja, števila porodov in čezmerne telesne teže.

Laserska fototerapija je nova metoda, primerna za zdravljenje začetne stopnje stresne urinske inkontinece in odpravljanje sindroma ohlapnosti nožnice. Laser Fotona Er:Yag v nožnici deluje na kolagen. To je beljakovina oziroma snov, ki skrbi za čvrstost mišic. Z laserskim segrevanjem dosegajo, da tkivo začne ponovno tvoriti kolagen, ta pa potem pokrči in skrajša mišico za tudi do dve tretjini njene dolžine. Ne le da ta kolagen ostane tam, ampak se po končanem posegu tudi tvori na novo. Čvrstejše in elastičnejše vezivno tkivo nožnice je boljša opora sečnici in sečnemu mehurju.

Gre za razmeroma preprost nenevaren ambulantni poseg. Bolečin skoraj ni, zato uporaba anestezije ni potrebna. Postopek je podoben kot pri vaginalni ultrazvočni preiskavi, traja od 15 do 20 minut. Nezaželenih učinkov pri tem posegu skoraj ni. Najbolj zaželeni stranski učinek je izboljšanje kakovosti spolnih odnosov tako za moškega kot za žensko.

Zakaj je jesen pravi čas, da se dokončno znebite celulita

Privoščite si popolno nego, prepustite se izkušenim rokam in se dokončno znebite nadležnega celulita. Izkoristite ugodno ponudbo in vkorakajte v jesen samozavestnejši.

Velashape za vitkejšo postavo brez celulita

V centru Alfa Estetica bodo z najnovejšim in neinvazivnim sistemom Velashape II uresničili vaše sanje po popolni postavi. Tretmaji se izvajajo pri ženskah in pri moških. Infrardeča svetloba in radiofrekvenca razbijata maščobne celice, povečata tvorbo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter krepita vezivno tkivo. Vakuum razširi ožilje in izboljša prekrvavitev, masažni valjčki pa pospešujejo odvajanje nakopičene medcelične tekočine v limfni sistem.

Ultrashape – zbogom, maščobne blazinice!

Ultrashape TM Contour I Ver3 je revolucionarna neinvazivna metoda, ki s pomočjo medicinskega ultrazvoka učinkovito pomaga pri oblikovanju telesa in trajnem odstranjevanju maščobnih oblog.

Ne spreglejte