Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 1. 2014,
14.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

bikini aerobika fitnes hujšanje

Četrtek, 16. 1. 2014, 14.29

6 let, 6 mesecev

Zdaj je čas, da si oblikujete popolno bikini postavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ne čakajte do zadnjega trenutka, ko se bodo dnevi daljšali in oblačila krajšala. Svoje telo morate na bikinke pripraviti še danes.

Ne samo zato, da bi postali vitkejši, ampak tudi zato, da bi se počutili bolje in v svoje telo vnesli nekaj vitalne energije, ki se zdi, da pozimi kar pojenja.

Telovadba v zadnjem trenutku nikoli ne prinese optimalnih rezultatov, kaj šele, da bi se zaradi želje po lepi in vitki postavi odrekali hrani ali celo stradali. V svoje življenje vnesite pravo spremembo, ki bo na vas delovala celovito skozi vse leto.

Izbira aktivnejšega življenjskega sloga je vedno najboljša odločitev, zato ne odlašajte več in se ne zapletajte v različne izgovore, zakaj se ne morete ukvarjati s športom.

Potrebujete dodatno spodbudo? Izvolite nekaj razlogov, ki vas bodo prepričali v to, da boste svoj življenjski slog spremenili še danes:

1. Dobili boste več kondicije in energije: Zaradi telesne aktivnosti so naši organi bolje preskrbljeni s kisikom, zato bolje delujejo. Počutimo se bolje, imamo več kondicije in energije, zato se lažje spopadamo z vsakdanjimi opravili in tistimi, ki od nas zahtevajo večjo zbranost in napor.

2. Telesna aktivnost je osnova za zdravo telo: Redna telesna aktivnost izboljša krvni obtok, posledično preprečuje visok krvni tlak in zmanjšuje tveganje za bolezni srca in ožilja.

3. Sladki spanec: Različne raziskave so pokazale, da redna telesna vadba pomaga proti nespečnosti.

4. Za boljšo samozavest: Redna telesna vadba bo v vas prebudila samozaupanje, verjeli boste v vaše nove sposobnosti in začeli boste spoznavati razsežnosti vaše telesne zmogljivosti. Zapomnite si, da je vsak nov dosežek pomemben spodbudnik naše samozavesti.

5. Proti stresu in depresiji: Dokazano je, da s športom lažje premagujemo vsakodnevne težave, saj zmanjšuje občutek stresa, hkrati pa je odličen pripomoček v boju proti depresiji.

6. Priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi: Skupinske vadbe so najboljša priložnost za druženje in prav dobra družba lahko predstavlja nov zagon v vaši novi športno obarvani življenjski poti.

7. S Planet Siol.net Popusti telovadite do 80 odstotkov ceneje! Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in se včlanite v sistem popustov Avantbon, kjer lahko vsak dan najdete novo ponudbo in kupujete brez vnaprejšnjega plačila. Na voljo je pestra ponudba športnih aktivnosti po vsej Sloveniji.

Vsebino omogoča Planet Siol.net Popusti v sodelovanju z Avantbonom.

Ne spreglejte