SiolNET. Trendi Zdravje
0,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za vse, ki ste siti fitnesa: tukaj je vadba na vodi #video #foto

0,72

termometer

Vadba na vodi On-Mat Fit
Foto: Matjaž Vertuš

Kako pa kaj vaše novoletne zaobljube? Če ste po slabem mesecu že obupali nad delanjem počepov med gledanjem televizije in če vas je vadba v fitnesu začela dolgočasiti, je morda čas, da preizkusite nekaj novega, zabavnega. Recimo fitnes na vodi.

Gre za inovativno vadbo na blazinah On-Mat Fit, s katero trenirate mišice celotnega trupa, izboljšate ravnotežje in koordinacijo, popravite telesno držo, predvsem pa se med treningom zelo zabavate.

Poskoki, počepi, trebušnjaki, medtem pa še ves čas lovljenje ravnotežja. To je fitnes na vodi - vadba, pri kateri delajo čisto vse mišice v telesu. In pri kateri se ne smete bati, da bi pristali v vodi ... ker slej ko prej boste. Vadbe se je pred tremi leti domislil velik ljubitelj športa, Mariborčan Kristijan Ladič. Podobno vadbo je videl v tujini in si nato sam zamislil koncept, ki ga je pripeljal v Slovenijo.

Prva stopnja vadbe je osnovna, pri kateri vadeči delajo z lastno težo. Kasneje se lahko vaje otežijo. Prednost vadbe je tudi v tem, da so lahko na isti uri tako začetniki kot tisti, ki vadbo obiskujejo že dlje časa. Začetnik preprosto dela v svojem tempu, z manj ponovitvami in lažjo različico vaje, tisti z več moči in znanja pa izvaja težjo obliko vaje.

Vadba za zdaj poteka le v mariborskem kopališču Pristan, a organizatorji si želijo fitnes na vodi v prihodnje približati tudi drugim delom Slovenije, naslednji cilj je tako prestolnica.

1 / 14
2 / 14
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14

Preberite tudi:

vadba Planet TV Redna vadba in ovire, s katerimi se srečamo! telo vadba rekreacija ženske uteži Planet TV Redna vadba upočasni staranje. Ga lahko tudi zaustavi? Zadnjica Trendi To so vaje za čvrsto zadnjico #video Seksi trebuh, bikini Trendi To so najboljše vaje za seksi trebušček #video #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin