SiolNET. Trendi Zdravje
7,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nove, krasne novice o Krisu iz ZDA #video

7,24

termometer

Kris iz tedna v teden bolj napreduje, njegove nove mejnike pa mama Ana Jerak in oče Matteo Zudich pridno objavljata na družbenih omrežjih. Tokrat sta delila utrinek s fizioterapije, kjer Kris samostojno sedi in prijema žogice, ki mu jih v roke daje terapevtka.

Kris se na zdravilo zolgensma, ki ga je prejel konec novembra in za katero je velikodušno denar zbirala vsa Slovenija, odlično odziva. Napredek v njegovem gibalnem razvoju je ogromen, veliko več govori kot prej, tudi fizično moč lepo pridobiva, nam je povedala Krisova mama Ana Jerak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GoHelpKris (@go_help_kris) on

"Kris je pred časom začel fizioterapije. Njegova fizioterapevtka ga je začela spremljati že pred prejemom zdravila in vidi, da od prejema doze zdravila pridobiva moč. Zadnjič ga je poskušala dati v klečeč položaj, seveda mu je pomagala in ga držala pod ritko ter pri trebuščku, kar se vidi tudi na objavljeni fotografiji, ampak cilj je bil, da dobi čim več moči v nogicah, da bi zadržal tak položaj. In res mu je za nekaj sekund uspelo. Presrečni smo bili, saj tega do zdaj pri Krisu nikoli nismo videli," je povedala Ana.

Kris Zudich Trendi Mali Kris pokazal nov napredek: lahko se igra brez opornice #video Kris Zudich Trendi Larisa o Krisovem napredku: Je bolj živahen in več govori #video

Dodala je še, da opažajo vedno več moči in aktivnosti ne le v nogah, ampak tudi v rokah. O tem priča zadnji video, ki ga je družinica objavila na družbenih omrežjih in ga lahko vidite zgoraj.

Na njem Kris samostojno sedi ter prijema žogice, ki mu jih v roke daje fizioterapevtka. Ob njegovem napredku slišimo tudi presrečne in navdušene spodbude mame in očeta, ki pravita, da je to, da se Kris tako dobro odziva na zdravilo in da gredo stvari v pravo smer, nepopisno veselje. Najnovejši video sinovega napredka pa sta pospremila z zapisom: "Tako se jaz trudim na fizioterapiji ... Za ostale je videti lahko, zame je pa to pravi podvig."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GoHelpKris (@go_help_kris) on

Kris Zudich Novice Dobre novice iz ZDA: Kris bi se v Slovenijo lahko vrnil marca #video Kris Zudich Trendi Kris je sporočil nove vesele novice iz ZDA #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 295
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin