Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 5. 2013,
21.39

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Adriana Lima vaje zdravje nasveti

Torek, 28. 5. 2013, 21.39

2 leti, 1 mesec

Nasveti Adriane Lima za zdravo poletje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po dolgi zimi in veliko predolgi pomladi prihaja, vsaj upajmo, poletje.

Veliko bolj optimistična je Adriana Lima, angelček priznane blagovne znamke spodnjega perila, ki prisega na zdravo življenje in, tudi zaradi svojega dela, na izklesano telo. Seveda s poletjem prihajajo morske in obmorske radosti, pri katerih pa, roko na srce, vsi želimo kar najboljšo, najbolj zdravo, najbolj fit podobo.

Ker verjamemo, da je tudi vam težko iz udobnega naslonjača oditi na tek ali kakšno drugo obliko rekreacije, smo nekaj nasvetov ukradli kar Adriani, ki je kot model za kopalke in spodnje perilo nedvomno pravi naslov za nasvete, kako hitro in učinkovito svoje telo spraviti v formo, ki si je želimo za plažo.

Adriana pravi: Premikajte se! Vemo: ne ljubi se vam, nimate časa ali pa imate občutek, da se premikate, a se ne premaknete. Adriana svetuje, da si, čeprav ne hodite vsak dan na fitnes ali v telovadnico, vzamete samo od 15 do 20 minut časa in greste na sprehod, ki ga, če je le mogoče, kombinirajte z lahkim tekom in hitro hojo. Kratek čas, a to, kar počnete, naj bo intenzivno!

Vadite vedno, kadar lahko "Ko ste zunaj na vrtu, naredite nekaj počepov. Ko greste na sprehod s psom, lahko ob tem trenirate hitro hojo. Ko ste na vrtu z otroki, skačite še vi čez kolebnico ali gumitvist. Ko greste k prijateljici, pojdite v peto nadstropje po stopnicah in bodite hvaležni, da ne živi v petnajstem," se malce pošali Adriana. Šalo na stran: izkoristite vse možnosti za vajo in ugotovili boste, da v vašem okolišu lahko sami trenirate vse telo.

Veliko pijte Adriana nima v mislih piva. "Tekočina je zelo pomembna, še najboljša je kokosova voda. To je brazilski štos," pravi Adriana in mi ji kimamo. Bo pa že vedela, če je doma iz Brazilije. "Poleg kokosove vode pijte veliko navadne vode, izogibajte se alkoholu in sladkim pijačam," še svetuje.

Hvala, Adriana Lima!

Ne spreglejte