Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 2. 2022,
10.33

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kilogrami hujšanje INTERNATIONAL HEALTH PR članek

Četrtek, 10. 2. 2022, 10.33

2 leti, 2 meseca

Liposukcijska dieta: Znani bosanski režiser shujšal 70 kg v 6 mesecih

Oglasno sporočilo

Pjer Žalica, znani sarajevski režiser, je v samo 6 mesecih shujšal za skoraj 70 kg in postal neprepoznaven. 

International Health | Foto:

Po njegovih besedah mu je bila motivacija njegova žena, igralka Jasna Žalica, ki je slovenski javnosti znana po vlogi Šefike iz kultne humoristične serije Lud, zbunjen, normalan. Šefika se je med snemanjem serije zredila 15 kilogramov in se dolgo neuspešno trudila shujšati z različnimi dietami. Pred kratkim pa se je na snemanju pojavila s 15 kilogrami manj, ki jih je izgubila s pomočjo posebne metode hujšanja, ki so jo preizkusili številni hollywoodski zvezdniki, gre pa za znamenito liposukcijsko dieto.

"Zaradi teže sem imela zdravstvene težave, težko mi je bilo na snemanju serije, saj sem se hitro utrudila, težave sem imela tudi s koncentracijo. Včasih po več dni nisem jedla, a kilogrami so bili še vedno tu − le še bolj lačna sem bila in na koncu vse bolj jedla. Ko sem dobila priporočilo glede liposukcijske diete, sem videla, da je tudi Kolindi, nekdanji predsednici Hrvaške, uspelo shujšati s to dieto, zato sem pomislila, da ona že ne bi uporabila nečesa, kar ni dobro, in res sem imela prav," pravi Jasna Žalica. V kratkem času je izgubila kar 15 kilogramov. "Ko sem videl, da je Jasna uspešna, sem pomislil, da moram pravzaprav shujšati tudi sam, ne ona, in to je bil razlog, da sem začel s tem programom. Vsak mesec sem izgubil od 10 do 12 kilogramov in do konca skoraj 70 kilogramov v pol leta," razlaga Pjer. Z njim sta bila na dieti tudi njegov kolega, ki je prav tako igralec, Damir Kustura, ki je v 6 mesecih izgubil 62 kg, in igralec Aleksandar Seksan, ki pa je izgubil 16 kg.

Isak Šabanović − finalist Zvezde Granda je v 21 dneh izgubil 15 kg

Da gre za dieto, ki jo imajo zvezdniki radi, dokazuje dejstvo, da so jo že preizkusili Halid BešlićŽeljko Samardžić, Neda Ukraden in tudi mlada Zvezda Granda Isak Šabanović, ki je v 21 dneh izgubil kar 15 kilogramov. "Med dieto sem delal, potoval, se pripravljal na nastope in celo nastopal, vendar je bilo zame presenečenje, da nisem občutil padca energije, potoval sem brez nervoze in lakote. Bil sem celo v Sarajevu, kjer vsi vedo za to dieto, želel sem jesti kebab, ampak kot narekuje dieta, sem preskočil žemljice in se držal samo solate. Z malo truda se da vse narediti. Ko sem videl, da se mi topi maščoba na trebuhu in se mi zmanjšuje obseg vratu, telesa, sem se odločil, da grem do konca," razkrije Isak.

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je razvil program hujšanja s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken. "To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na principu prisile, da se telo hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Na ta način telo porablja maščobne zaloge na kritičnih predelih in telo se preoblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh lahko izgubite do 9,2 odstotka maščobnega tkiva ali od 7 do 10 odstotkov začetne telesne teže. "Liposukcijska dieta je klinično preizkušena metoda hujšanja, ki je varna za zdravje in enostavna za uporabo," pravi avtor te metode, "ki jo je v 10 letih preizkusilo več kot 100.000 ljudi." Če imate težave s prekomerno telesno težo, lahko poskusite s to metodo.

International Health | Foto: International Health | Foto: International Health | Foto:

S projektom International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga je mogoče naročiti na vaš naslov po predhodnem posvetu s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Health v Ljubljani. Več informacij dobite na www.lipodiet.si

Naročnik oglasne vsebine je International Health. 

Ne spreglejte