Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 12. 2014,
8.25

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

prazniki prazniki obdarovanje dobro počutje savna masaža bazen darilni bon

Ponedeljek, 15. 12. 2014, 8.25

4 leta, 9 mesecev

Kaj ko bi za praznike podarili dobro počutje?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Se boste tudi vi letos postavili v vlogo enega od dobrih mož, ki decembra prinašajo darila? Svoje najljubše še posebej razveselite in jim podarite razvajanje.

Obdarovanje je prijetno, sploh če ob tem ne padete v nakupovalno mrzlico v iskanju popolnega darila. Raje se odločite za dobro počutje in ga tudi podarite.

Kaj ko bi letos obdarovali malo drugače in svojim najljubšim podarili to, kar najbolj potrebujejo – sprostitev? Omogočite jim dan razvajanja in jim podarite darilni bon v mestu Atlantis. Pobrskali smo po njihovi ponudbi in odkrili razvajanja, ki bodo razveselila tako družine z otroki, pare, kot tudi posameznike, ki si želijo le malo oddiha.

Obožujete čokolado ali poznate koga, ki se ji preprosto ne more odreči?

Za vse ljubitelje čokolade, ki jih zagotovo ni malo, imajo v vodnem mestu prav posebno ponudbo – čokoladno razvajanje v Deželi savni. Paket vključuje dnevno vstopnico v Deželo savn, 50-minutno čokoladno masažo in čokoladni fondi. Vklopite vse čute in se prepustite sladkemu razvajanju.

Vodno rajanje za otroke

Če poznate kakšno družino z otroki ali pa bi radi razveselili svoje otroke, zraven pa še sebe, v vodnem mestu lahko izbirate med tremi paketi. Pravijo, da eden ponuja doživetje, drugi zabavo, tretji pa rajanje. Poleg tega otroci zraven dobijo še obrok, odločite se lahko med nekajurnim rajanjem ali zabavo za ves dan.

Razveselite bodoče mamice

Nosečnice so pogosto prikrajšane za darila, saj imajo ljudje, ki jih obdarujejo, ves čas v mislih bodočega dojenčka, tako da so vsa darila namenjena njemu. Pomislite na to, da tudi bodoča mamica želi malo pozornosti. Zagotovo bo vesela, če ji boste podarili sprostitev. V Atlantisu ponujajo vodno sprostitev v Termalnem templju, lahko pa izberete tudi azijsko masažo za nosečnice. Ta bo spodbudila delovanje krvnega obtoka in sprostila napetost v telesu. Nosečnica se bo lahko popolnoma sprostila, saj bo med masažo večino časa ležala na boku.

Savna za zaljubljene

Bi svojega partnerja letos radi še posebej presenetili ali pa poznate par, ki mu manjka skupnega časa? V teh mesecih bo zagotovo vsem zaljubljencem prijalo razvajanje v savni. Savna je namreč že dolgo znana kot ena najbolj prijetnih in zdravih oblik sproščanja. Če si jo boste privoščili vsaj nekajkrat letno, bodo pozitivni učinki na telo in duha močno opazni.

Dežela savn ima vonj po sladkem medu in slastnih mandeljnih, po zdravilni morski soli, po slikovitem in okusov polnem Mediteranu in starodavnih oljkah, po zelenih algah, polarnem kelo lesu ter črni čokoladi. Menite, da s partnerjem potrebujeta nekaj takšnega? Potem bo odlično darilo za vas in zanj vstopnica v Atlantisovo Deželo savn. Vstopnica vključuje tudi trikraten vstop v Svet doživetij in trikraten vstop v Termalni tempelj, tako da bo vajin dan zares popoln.

Praznike lahko pričakate v mirnem vzdušju, saj zdaj veste, da za popolno darilo ne potrebujete celodnevnega hitenja in brskanja po trgovinah.

Ne spreglejte