Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 11. 2015,
12.29

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

advertorial naravna kozmetika darila razvajanje nega kože

Torek, 24. 11. 2015, 12.29

2 meseca, 2 tedna

Ideja za darilo, ki bo navdušilo: dišeče, omamno in negovalno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Letos bodite izvirni in podarite nego kože, kakršno si privoščijo čudovite Italijanke. Vsem bralcem Planet Siol.net nudimo praznični popust pri nakupu darilnih paketov. Prevzemite kodo tu!

Italijanska filozofija nege kože: naravno, sveže in omamno

Vse pogosteje se odločamo za naravno kozmetiko, saj se vse bolj zavedamo škodljivih posledic kemičnih ali sintetičnih kozmetičnih izdelkov. Naravna kozmetika pa obljublja več: kožo neguje z izvlečki različnih rastlin in zato vsebuje veliko več hranljivih snovi, zaradi katerih naša koža kar zasije.

Naravna nega z omamnimi vonji

Na zdravilen učinek naravne kozmetike prisega tudi italijanska hiša L'Erbolario, saj se dobro zavedajo, kaj potrebuje koža, da je nahranjena in sijoča. To je neagresivna nega, ki kožo na naraven način spodbudi, da se obnavlja.

Rezultat takšne nege je sveža, gladka in mladostna koža. Zaradi svoje neagresivnosti je kozmetika L'Erbolario primerna za vse tipe kože, saj se v naravni kozmetiki L'Erbolario najde izdelek za vsak tip kože.

Naravne parfumske negovalne linije za popolne praznične dni

Bližajo se prazniki, čas zabav, druženja in obdarovanja, pa tudi čas, ko bomo več časa preživeli zunaj, marsikatera noč pa bo prekratka. V teh časih je zato še posebej pomembno, da kožo negujemo in jo nahranimo s kakovostnimi sestavinami. Prav tako pa se moramo v svoji koži počutiti samozavestne, saj bodo tako druženja še prijetnejša.

Na ta čas so mislil tudi v kozmetični hiši L'Erbolario in pripravili tri nove parfumske linije, ki razvajajo z omamnimi vonji in popolno naravno nego. Če še nimate ideje za darilo, s tem zagotovo ne boste zgrešili. In seveda ne pozabite niti nase, tudi vi si za konec leta zaslužite kar najboljše.

Kakšne barve je vitalnost?

Vitalnost je našla svojo pravo barvo: oranžno! Kozmetična hiša L'Erbolario je za poživitev telesa izbrala pomarančno barvo v liniji Accordo Arancio za nego kože po vsem telesu. In kateri so tisti trije sadeži, ki nas tako razvajajo?

Mandarina je sočno južno sadje kiselkastega okusa, najverjetneje kitajskega izvora. Bogata je s flavonoidi, vitamini C, B in A, železom, magnezijem in folno kislino. Izvlečke odlikujejo dragocene vrline s pozitivnimi učinki na kožo: delujejo namreč kot antioksidanti, ščitijo, pomirjajo in osvežijo.

Grenko pomarančo so že v tradicionalni medicini uporabljali kot sredstvo za spodbujanje življenjskih funkcij organizma: v formulah izdelkov iz linije Accordo Arancio je sadež prisoten v obliki odličnega izvlečka, pridobljenega iz njegove lupine, katerega specifične lastnosti prebudijo ne samo svežino, pač pa tudi prožnost kožnega tkiva.

Volčje jabolko pa ima visoko vsebnost vitamina C, skupaj s tanini, mineralnimi solmi in saharidi, ki s svojimi lastnostmi izdelke naredijo zares učinkovite, saj močno vlažijo in koži povrnejo tonus.

Za svežo in živahno harmonijo izberite citrusne note

Obožujete vonje, ki prebudijo čute in vas naredijo iskrive? Za vse, ki bi radi, da jih prevzame takšen lahkoten občutek, so v italijanski kozmetični hiši L'Erbolario razvili izdelke iz nove linije Frescaessenza. Katere rastline iz te linije vas bodo poživile?

Izvlečka listov in vejic limone in izvleček listov limete kožo krepijo in jo osvežijo, medtem ko izvlečka macesnovega lubja in skorje mimoze ohranjata njeno prožnost. To je samo nekaj aktivnih učinkovin, ki bogatijo sestavine te priljubljene linije.

Jasmin kot simbol povezanosti in harmonije

Jasmin ima dragocene sposobnosti poživljanja z zaščitnimi in vlažilnimi lastnostmi številnih rastlinskih snovi, in od tu tudi ideja za čarobno sladko začinjeno novo parfumsko negovalno linijo Gelsomino Indiano. Na katerih naravnih sestavinah temelji?

Maslo iz semen rastline Shorea Robusta, kakavovo maslo in kokum maslo iz semen indijske garcinije dajejo koži prožnost in čvrstost, olje kokosa, sončnice in žafranike pa jo nahranijo s svojim žametnim dotikom.

Ne spreglejte