Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 5. 2016,
9.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Powersept glivice nohti

Četrtek, 26. 5. 2016, 9.15

6 let, 6 mesecev

Grozno, kako so ji glivice poškodovale noht. Preverite, kako se jih je rešila.

Oglasno sporočilo

Že več let se je borila z glivicami, poskusila praktično vse, tako tablete kot naravne izdelke, ne glede na ceno. A ni nič pomagalo. Šokirana in osramočena je poleti skrivala noge in si mazala nohte s temnim lakom, da bi zakrila rumene in skrhane nohte, dokler ji ni prizadeti noht dobesedno odpadel. Potem pa je spoznala rešitev.

Tako pravi le ena izmed zadovoljnih strank, ki so navdušene nad močjo Powersepta proti glivicam. Mnogi, ki so že obupali in poskusili praktično vse, so končno našli učinkovito sredstvo proti glivicam. "Vsak dan sprejemam klice in pisma ljudi, ki se mi zahvaljujejo in mi povedo svojo zgodbo. Vesel sem takšnih klicev, zato se tudi že 20 let trudim in razvijam izdelke, ki so učinkoviti, a hkrati prijazni do okolja," nam je povedal Robert Širnik, direktor in vodja razvoja v Mediteranskem inštitutu.

Robert Širnik, direktor razvoja v Mediteranskem inštitutu | Foto: Robert Širnik, direktor razvoja v Mediteranskem inštitutu Zakaj toliko ljudi obupa pri zatiranju glivic?

Težava je v tem, da ne obstaja samo ena vrsta glivic. Glivična obolenja so atipična. Veljajo za izjemno nalezljiva, pa vendar je večinoma okužen samo en član družine. Še več, 80 odstotkov jih ima okužen samo en noht, večinoma palec na nogi. Večina misli, da ima glivice samo na nohtih, vendar so glivice pogosto prisotne tudi med prsti, pa tudi v obutvi. Glivice ima tudi večina tistih, ki sploh ne čutijo težav. Bistvo je v tem, da dober imunski sistem dolgo časa ohranja ravnovesje in z glivicami nimamo nobenih težav, potem pa imunski sistem pade in glivice kar naenkrat izbruhnejo, podobno kot herpes.

Jasnina zgodba

Jasna dolgo niti ni vedela, da ima glivice, saj na njih ni bila pozorna in ni zaznavala nikakršnih težav. Ko pa ji je začel noht na palcu na desni nogi krhati in rumeniti, je ugotovila, da je nekaj narobe. Prijateljica ji je povedala, da ima verjetno glivice. Jasna je šla v lekarno po pripomoček, ki pa dolgoročno ni pomagal. Pomagali niso niti naravni pripomočki. Jasna je sčasoma pozabila na glivice, redno je tudi uporabljala temen lak za nohte, zato stanja niti ni spremljala. Dokler okoli palca ni čutila srbenja in bolečine. Ko je odstranila lak, je bila šokirana. Pod nohtom je nastal velik žep, noht pa je začel že celo gniti. Oče ji je svetoval Powersept, ki ga je dvakrat dnevno uporabljala 21 dni, kot piše v navodilih, pomagala pa si je tudi z gazo, namočeno v tekočino Powersept. Že takoj je opazila, da jo je nehalo srbeti in boleti, po dveh tednih pa je noht spet začel pridobivati naravno barvo in začel spet rasti.

Jasnin noht, okužen z glivicami. | Foto: Jasnin noht, okužen z glivicami.

Kako in zakaj se sploh okužimo ter kje?

Velja prepričanje, da glivice dobimo na bazenu, fitnesu, vodnih parkih in savni, a vendar mnogi ne gredo nikoli na ta mesta, pa se vseeno okužijo. Ponavljajoče mikropoškodbe na prstih, dolgotrajne športne aktivnosti, jemanje določenih zdravil, ki zmanjšujejo imunski odziv, težke poškodbe ali pa bolezen prav tako sprožijo napad glivic. Prav tako tudi tesna in nekakovostna obutev, v kateri koža ne diha, pa zanemarjeni ali narobe striženi nohti. Sladkorna bolezen, starost nad 40. letom in dovzetnost za glivična obolenja, pa so še dodatni sprožilci.

Glivice se večinoma pojavijo postopoma, zato simptomov, kot so srbenje in manjše luščenje kože, ki ga zaznamo pri daljšem namakanju v vodi ali pri intenzivnem znojenju, ne pripišemo glivicam. Na glivice postanemo pozorni šele, ko nohti spremenijo barvo, pa še to mnogi na začetku pripišejo obutvi. Ko pa se glivice zasidrajo globoko v roževino in posteljico nohta, je prepozno za hitro in površno intervencijo. Treba je ukrepati dosledno in učinkovito, sicer se okužba razširi in iz estetske težave preraste v resno zdravstveno težavo, s katero se potem ukvarjamo leta.

Ne čakajte! Začnite uničevati glivice takoj! Uporabite Powersept.

Powersept je izjemno učinkovit in napade glivice povsod hkrati. Glivice, ki lahko preživijo napad Powersepta, ne obstajajo. Skrivnost njegovega uspeha je v posebej stabilizirani obliki vodikovega peroksida in izjemni moči aktivnega kisika, ki se sprošča pri njegovem delovanju. Vodikov peroksid uporabljajo v kirurgiji, ginekologiji, stomatologiji in pogosto predstavlja zadnjo linijo obrambe, ko vsa druga sredstva odpovejo oziroma jih ni mogoče uporabiti zaradi škodljivih učinkov. Prav ta čudovito preprosta in naravna uničevalna moč tekočine Powersept, stabilizirane po posebni švicarski formuli, je izjemna, saj pri delovanju razpade na vodo in kisik, tako da Powersept ni rakotvoren, pospešuje pa celjenje in obnovo kože in nohtov ter omogoča dolgotrajno uporabo. Primeren je tudi za nosečnice in otroke, zaradi preproste uporabe pa tudi za starejše in vse, ki se težko sklanjajo.

Delovanje Powersepta: glivice in bakterije so prisotne povsod, kjer se peni. | Foto: Delovanje Powersepta: glivice in bakterije so prisotne povsod, kjer se peni.

Po 60-dnevni uporabi. | Foto: Po 60-dnevni uporabi.

Zakaj se glivic kljub zdravljenju ne rešim?

Kot smo že omenili, glivice niso samo na nohtu, ampak so praviloma tudi med prsti, čeprav tam uporabniki ne čutijo težav, zato jih tam ne zdravijo. In prav to je eden od vzrokov, zakaj se glivic ne rešijo. Poleg tega se glivice s kože prenesejo na copate in obutev ter seveda obratno, zato se bomo z glivicami verjetno kljub zdravljenju ponovno okužili, če ne razkužimo vse obutve.

Prednost Powersepta je tudi v tem, da vam bo nazorno pokazal, kje vse se glivice nahajajo, tako da se bo na tistem mestu tekočina zapenila, vi pa jih boste lahko tudi tam uspešno zatrli.

Dezinfekcija obutve in bela pena, ki nakazuje okuženost obutve z glivicami. | Foto: Dezinfekcija obutve in bela pena, ki nakazuje okuženost obutve z glivicami.

Powersept takoj uniči glivice na nohtih, koži, obutvi, površinah in priboru, hkrati pa z aktivno močjo kisika pospešuje celjenje in obnovo kože in nohtov. Glivice uniči že prvi nanos, potem pa z njegovo nadaljnjo uporabo dosežemo, da se nohti, koža ali lasišče obnovijo in zacelijo.

Zakaj je Powersept drugačen in edinstven? Glivice morate uničiti tudi pod nohtom!

Edinstvena lastnost Powersepta je, da z njim napademo glivice povsod, tudi pod nohtom. Powersept namreč edini v kompletu ponuja poseben pribor, ki omogoča, da zdravimo tudi predele pod nohtom. Če glivic ne zatiramo povsod hkrati, jih ni mogoče pozdraviti. Nohte lahko mažemo ali negujemo cele tedne, vendar če ne zatiramo glivic tudi pod nohtom, v žepkih, kjer je noht odstopil, ne bo uspeha. Powersept zatira glivice tudi na  odstopljenih in težko dostopnih delih nohta – in to takoj. Tako bistveno zmanjšamo čas zdravljenja in pospešimo obnovo nohta. Že po prvem nanosu tekočine se zmanjša ali celo popolnoma izgine srbenje na koži, nohti pa že po nekaj dnevih začnejo spreminjati barvo. Celo noht, ki je že pred dolgo časa nehal rasti, se začne obnavljati in spet rasti.          

Powersept omogoča tudi dezinfekcijo manjših ran. Poškodovani nohti pred nanosom tekočine. | Foto: Powersept omogoča tudi dezinfekcijo manjših ran. Poškodovani nohti pred nanosom tekočine.

Po sedemdnevni uporabi. | Foto: Po sedemdnevni uporabi.

Ker v svoje izdelke stoodstotno zaupamo in verjamemo, ponujamo tudi stoodstotno garancijo, kar pomeni, da če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko kadarkoli vrnete, tudi če ste ga že uporabili, mi pa vam bomo vrnili kupnino. To je politika našega podjetja, ki jo sam močno podpiram in zagovarjam, saj nikakor ne želim nikogar zavajati in mu obljubljati rešitev, za katere pa se izkaže, da ne pomagajo.

Preberite si še več zgodb zadovoljnih uporabnikov tukaj.

Powersept je na voljo na spletni strani www.powersept.com ter v bolje založenih lekarnah. Za kakšnekoli dodatne informacije pokličite g. Širnika in njegove sodelavce na telefon 041 612 794.

Ne spreglejte