Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
7. 6. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija zdravje Čudežna ženska Gal Gadot

Četrtek, 7. 6. 2018, 4.00

5 let, 10 mesecev

Čudežna ženska Gal Gadot razkriva, kako ohranja noro postavo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55
Gal Gadot | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Izraelska igralka Gal Gadot, ki je nova Čudežna ženska, po snemanju še naprej ohranja postavo, ki jo je pridobila med snemanjem akcijske pustolovščine, za katero je trdo garala. "Treningi za film so bili težji kot priprave na vojsko," je razkrila.

Gald Gadot
Trendi Za vlogo v megauspešnici dobila "drobiž"

Gal Gadot je nekdanja vojakinja v izraelski vojski, zato ji težki treningi in strog dietni načrt niso tuji, čeprav je priznala, da so bile priprave na vlogo v Čudežni ženski bolj naporne kot priprave na vojsko. Kljub temu se tudi mesece po tem, ko je film že izšel, še vedno trudi ohranjati postavo, ki jo je izklesala zaradi filma.

Igralka in mis Izralea 2004 pravi, da ima najraje vaje z utežmi, njena prehrana pa je uravnotežena, nikakor prestroga in realistična, dodaja.

Gal Gadot | Foto: IMDb Foto: IMDb

Edino pravilo: zmernost

"Izvajam tudi kardiovadbe, a mi niso tako všeč. Raje dvigujem uteži." Ko se je pripravljala na snemanje Čudežne ženske, je v svoje treninge vključila še boks, borilne veščine in ježo, njena najljubša oblika vadbe pa so TRX-trakovi, saj "z njimi dela celo telo", pravi.

Večino časa se trudi jesti zdravo, a se rada pregreši s cheeseburgerji. "To je dobro za dušo. A vedno se trudim, da vse uravnotežim, poleg tega pa pijem ogromno vode," dodaja. Na njenem jedilniku so v glavnem sveža, surova zelenjava in sadje ter piščanec ali riba. Za večerni prigrizek pa naravnost obožuje opečenec z avokadom. Priznava, da se ne omejuje, da je vse, a zmerno.

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Ima začrtane cilje

Ko pride do fitnes ciljev, si Gal želi le eno: še naprej vzdrževati postavo, ki jo je pridobila za Čudežno žensko. "Prej sem bila zelo zelo vitka, pozneje pa sem pridobila veliko mišične mase in uživam v tem, kako je zdaj videti moje telo. Mislim, da je videti bolje kot prej. Uživam v oblinah in v tem, da sem močna."

Še za informacijo: Gal je med transformacijo v Čudežno žensko pridobila kar šest kilogramov mišične mase.

vadba, telovadba
Trendi Kako do vitkejše postave brez pretiravanja s kardiovadbo

Za preobrazbo so si zadnjih nekaj mesecev prizadevali tudi tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, ki jih ta petek ob 21. uri na Planet TV čaka veliki finale. V današnji oddaji preverite, kakšna presenečenja čakajo Majo, Blaža, Klaro, Željka in Eda, ne zamudite pa tudi njihovih odzivov ter zadnjih solz sreče in smeha pred velikim finalom. Vse to že v nocojšnji oddaji ob 21. uri na Planet TV.

Ne spreglejte