SiolNET. Trendi Zdravje
0,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger

BQL opravila "čistilni" izziv in k temu pozvala tudi Boruta Pahorja

0,42

termometer

BQL
BQL pozivata, da ju posnemate. Foto: Osebni arhiv

Novega in do zdaj najbolj smiselnega izziva, ki je začel krožiti po spletu, sta se lotila tudi priljubljena BQL-ovca.

čiščenje izziv Trendi Na spletu se je končno pojavil izziv, ki ima smisel. Se bo prijel?

Po izzivih z mrzlo vodo, "plankanjem" in smrtno nevarnem požiranju kapsul za pranje perila se je pred kratkim končno pojavil izziv, s katerim lahko pomagamo okolju. Gre za tako imenovani #CleanItChallenge oziroma #OčistiIzziv, ki spletne uporabnike poziva, naj posnamejo fotografiji "prej in potem" na območju, ki je bilo polno smeti in so ga nato očistili.

Lotila sta se ga tudi Rok in Anej Piletič, člana priljubljenega dua BQL, dokaz pa sta objavila na svoji strani na Facebooku, kjer sta zapisala: "Ponavadi ne delava teh challengev, ta nama je pa kar kul, zatorej Tanja in Kori hvala za nominacijo! Midva sva opravila #trashtag challenge, dej ga še ti!"

Rok nam je zaupal, da jima je pospravljanje smeti vzelo zgolj pet minut, a nasmeteno prizorišče ju je motilo že dlje časa. "Že nekaj časa sva hodila mimo tega predela mesta, kjer očitno ljudje brez slabe vesti mečejo odpadke na tla, kar je zelo neodgovorno od nas."

S fotografijo pa apilirava na vse tiste, ki nama sledijo, da bomo počasi res morali lepše skrbeti za naravo, ker nam bo vrnila točno to, kar ji bomo dali mi. Upava da se bo #trashtagchallenge-a udeležilo čim več ljudi.

Ponavadi ne delava teh challengev, ta nama je pa kar kul, zatorej Tanja in Kori hvala za nominacijo😄🤙🏻 Midva sva...

Posted by BQL on Thursday, March 14, 2019


Rok in Anej sta se izziva torej lotila po pozivu radijskih voditeljev Tanje Kocman in Tima Koresa, ki sta k bolj čistemu okolju prispevala pred nekaj dnevi:

Končno CHALLENGE, ki ima smisel! 😇 Ste že zasledili #trashtagchallenge? Na Hitradio Center začenjamo vseslovensko akcijo! Pridruži se nam, označi frenda, ki naj opravi trash tag challenge. 👇 Kdo je z nami?💪

Posted by Tanja in Kori on Wednesday, March 13, 2019

Bo naslednji Borut Pahor?

In ker po vsakem izzivu sledi nominacija tistega, ki ga mora opraviti naslednji, sta se BQL odločila, da nominirata pevko Niko Zorjan, pevca Luko Seška in kar predsednika države, Boruta Pahorja. Zdaj vemo, koga moramo spremljati pri naslednjem čiščenju okolice.

fantek, punčka Trendi Na videz nedolžna fotografija fantka in punčke sprožila vročo debato

Skrbita tudi za ohranjanje slovenskih pesmi

Sicer pa Roka in Aneja ne skrbi samo za okolje, temveč tudi za ohranjanje slovenske glasbe, tudi starih pesmi, ki ostajajo v spominu še danes. Zato sta "reciklirala" legendarno pesem Ko je ni skupine Flirt, ki je nastala pred natanko 20 leti, BQL-ovca pa sta jo v svoj stil za novo občinstvo preoblekla na Anejev 20. rojstni dan.

Flirrtovci so nad novo verzijo pesmi navdušeni in so v znak velike podpore pod videospot zapisali: "Bravo Rok in Anej. Glasba združuje in povezuje. Tale pesem je zdaj vajina in naj živi skozi vaju in vajine poslušalce."

Preverite tudi:

Iva Krajnc Bagola kot Morticia Trendi Dramatična sprememba slovenske igralke, bi jo prepoznali?

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 426
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin