Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 3. 2024,
12.00

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

Stožice nogomet Euro 2024 Euro 2024 slovenska nogometna reprezentanca Portugalska nogometna reprezentanca Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Ljubljana hotel

Torek, 26. 3. 2024, 12.00

1 mesec

Zakaj se pred ljubljanskim hotelom zbirajo nogometni oboževalci? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

V ponedeljek je z glavnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom na čelu v Slovenijo prispela portugalska reprezentanca, ki je prespala v hotelu v centru prestolnice. Oboževalce, ki so se pred hotelom začeli zbirati že v jutranjih urah, smo povprašali, zakaj so se odločili počakati pred hotelom in ali si bodo zvečer v živo ogledali prijateljsko tekmo med Slovenijo in Portugalsko.

Kaj so oboževalci portugalske reprezentance, predvsem pa njihovega glavnega zvezdnika Cristiana Ronalda, povedali v kratki izjavi, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku.

Oboževalca Cristiana Ronalda Marcel in Matija sta povedala, da sta si poleg ostalih portugalskih nogometašev pred hotel prišla pogledat glavno atrakcijo Portugalcev, karte za večerno tekmo med Slovenijo in Portugalsko pa nista uspela dobiti.

Portugalski nogometni reprezentanti pa so v hotelu, kjer so nastanjeni, prespali na posteljah, ki jih je za najnovejšega med ljubljanskimi petzvezdičnimi hoteli izdelalo vse bolj uveljavljeno podjetje iz Prekmurja, tapetništvo FModern iz Rakičana.

Postelja, Ronaldo
Trendi Cristiano Ronaldo je spal na postelji iz Prekmurja

"Prišel sem zato, da bi lahko videl Ronalda. On je bil vedno moj idol in bi bilo lepo, da bi ga enkrat videl v živo," je za Siol.net povedal mladi oboževalec portugalskega zvezdnika z znameniti kraticami CR7 Jaka.

Slovenija sicer s tako velikim zvezdnikom svetovnega formata iz sveta športa še ni imela opravka. Cristiano Ronaldo je že včeraj na svojih družbenih omrežjih, kjer ga skupaj spremlja 626 milijonov sledilcev, delil fotografije iz deželice na sončni strani Alp in ob njej pripisal "Slovenija" ter dodal slovensko zastavo in mahajoči emoji. Objavo je všečkalo že več kot štiri milijone oboževalcev:

Preberite še:

Cristiano Ronaldo
Sportal Štejejo se milijoni, Ronaldo popeljal Slovenijo v pravljične številke!
Prihod portugalsek nogometne reprezentance na Brnik.
Sportal Ronaldo in druščina že v hotelu, veliko tudi navijačev #video #foto
Ne spreglejte