Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 10. 2023,
6.29

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča ZEN21

Natisni članek

duhovnost astrologija advertorial horoskop horoskop vedeževanje Astrolife Zen21

Ponedeljek, 30. 10. 2023, 6.29

2 meseca, 2 tedna

Sanja iz Astrolife je pripravila mesečni horoskop za Siol.net

Horoskop za november 2023: strelce čaka svežina v ljubezni, ribe pa presenečenje v poslu

Vsebino omogoča ZEN21

November je čas, ko se zazremo vase in se začnemo pripravljati na zaključek leta. Vsako astrološko znamenje bo novembra doživelo edinstvene izzive in radosti, zato je to obdobje pravi trenutek, da prisluhnemo sporočilom zvezd in se pripravimo na to, kar nas še čaka.

Astrolifov mesečni horoskop za november 2023 pravi, da bomo v predzadnjem mesecu leta iskali lepoto v malenkostih.  | Foto: Pixabay Astrolifov mesečni horoskop za november 2023 pravi, da bomo v predzadnjem mesecu leta iskali lepoto v malenkostih. Foto: Pixabay

Novembra bo pomembno, da si bomo zastavili cilje, saj mesec ponuja ugodne priložnosti na različnih življenjskih področjih. S pravimi dejanji lahko dosežemo izjemne rezultate.

V času vladavine škorpijona se bo naša raven energije povečala in poudarila naše kompetence. Ognjena astrološka znamenja bodo v tem obdobju posebej uspešna pri doseganju zastavljenih ciljev. Na ljubezenskem področju pa bo november popoln za iskrene ljubezenske izjave, saj bodo posamezniki na splošno bolj sproščeni in pripravljeni na sveže izkušnje. Iskrena čustva ne bodo ostala neopažena, saj bodo strastne zgodbe korenito premešale vsakdanjik.

Preberite svoj mesečni horoskop in odkrijte, kaj vam prinaša predzadnji mesec letošnjega leta.

November 2023, OVEN (21. marec–20. april)

Ker se bo dinamika v odnosu spremenila, bodite bolj diplomatski in pozorni na svoje odzive, da ohranite harmonijo in … Preberite več.

November 2023, BIK (21. april–21. maj)

Če boste v svoje projekte vključili tudi druge in boste pripravljeni sprejeti nasvete, lahko pričakujete poslovni uspeh in finančni … Preberite več.

November 2023, DVOJČKA (22. maj–21. junij)

Ker se bodo stresne situacije pojavljale pogosteje, boste morali več pozornosti nameniti svojemu telesu in prisluhniti … Preberite več.

November 2023, RAK (22. junij–22. julij)

V ljubezni se bodo pojavili konflikti in nesporazumi, ki jih boste z odprto komunikacijo hitro pogasili in se posvetili reševanju … Preberite več.

November 2023, LEV (23. julij–23. avgust)

Pri finančnih izdatkih boste morali biti premišljeni, sicer se boste znašli v situaciji, ko ne boste videli prave rešitve in bo denar … Preberite več.

November 2023, DEVICA (24. avgust–22. september)

Na ljubezenskem področju bodo v ospredju razlike, ki bodo odnos osvetlile z drugega zornega kota, a nič, kar bi ogrozilo … Preberite več.

November 2023, TEHTNICA (23. september–23. oktober)

Finance vam tokrat ne bodo povzročale preglavic, zato si boste lahko privoščili nekaj več in pozornost preusmerili na druga področja, ki … Preberite več.

November 2023, ŠKORPIJON (24. oktober–22. november)

V prvi polovici meseca se boste srečali s priložnostjo, ki ne pride pogosto, zato bo izredno pomembno, da ... Preberite več.

November 2023, STRELEC (23. november–21. december)

Pripravite se na nova poglavja v ljubezni, saj bo november prinesel svežino, ki jo potrebujete za srečo v dvoje in … Preberite več.

November 2023, KOZOROG (22. december–20. januar)

S komunikacijo in razumskimi odločitvami boste na poslovnem področju poželi uspeh in si odprli vrata k … Preberite več.

November 2023, VODNAR (21. januar–18. februar)

Na poslovnem področju se boste srečali z različnimi vzponi in padci, zato bo zelo pomembno, da se ne boste predali, ampak … Preberite več.

November 2023, RIBI (19. februar–20. marec)

Če se boste še naprej podcenjevali in razmišljali, da ničemur niste kos, boste težje dosegli želeno, zato spremenite svoje mišljenje, saj … Preberite več.


 

 

Ne spreglejte