Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 9. 2015,
8.48

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Siol.net

Natisni članek

vip štafeta advertorial Klemen Bunderla dobrodelnost Ustvarimo boljši svet

Torek, 1. 9. 2015, 8.48

2 meseca, 2 tedna

Je bil Klemen Bunderla jasnoviden?

Siol.net

Tudi jeseni bomo z dobrimi delu ustvarjali boljši svet. Klemnu Bunderli, ki je spomladi prejel zadnjo VIP-štafeto, se je uresničila želja. Presenetili smo ga v studiu. Preverite, koga je nominiral!

V okviru spomladanske dobrodelne akcije, ki smo jo poimenovali kar VIP-štafeta, je sodelovalo osem znanih slovenskih osebnosti, ki so z osmimi dobrodelnimi društvi pomagali ustvarjati boljši svet.

V treh mesecih, kolikor je trajala akcija, smo naše VIP-ovce spoznavali v drugačni luči, kot smo jih vajeni. Stopili so z odrov, izpred mikrofonov in modnih brvi in se nam predstavili kot pečarji, skrbniki živali, prodajalci Kraljev ulice, nabavni referenti pri Anini zvezdici, pomočniki društva Hrana za življenje. Dobrodelnim organizacijam so darovali svoj čas in energijo. Vsem dobrim delom so primešali ščepec humorja, vendar so se kljub temu resno in spoštljivo lotili vseh del.

Spomin na pomlad

Zadnji, ki je od kolegice Ajde Mlakar prejel VIP-štafeto, je bil radijski voditelj Klemen Bunderla, ki si je ob koncu dela pri humanitarnem društvu Hrana za življenje zaželel, da bi se VIP-štafeta nadaljevala.

"Škoda, ker ne morem nikogar nominirati. Verjamem pa, da bomo dobra dela nadaljevali in mogoče še dobim priložnost," je komentiral spomladanski del akcije VIP-štafeta.

Presenečenje v službi

 | Foto:

Je bil Klemen Bunderla jasnoviden? Pri Lidlu Slovenija, ki v okviru trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet k družbeno-odgovornemu ravnanju spodbuja posameznike in širšo družbo, so se namreč odločili, da se VIP-štafeta jeseni nadaljuje. Tako je Klemen dobil priložnost, da tudi on nekoga nominira.

Presenetili smo ga kar v službi, v studiu radia Aktual, kjer vsako jutro dela kot napovedovalec. Želja se mu je uresničila, lahko je predal VIP-štafeto. In kdo je srečni prejemnik oziroma prejemnica naslednje štafete? Preverite v videu!

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte