SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
APRIL NA VIASAT EXPLORE

Spoznajte umetnost vojne z legendarno Mačeto

0,02

termometer

 | Foto:

Program Viasat Explore je namenjen radovednim gledalcem, ki jih zanima raziskovanje vsega novega in nenavadnega. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali aprila.

Bojevniki: umetnost vojne (Man at Arms: Art of War)
Od nedelje, 29. aprila, ob 21.45. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min.

Voditelj Danny Trejo nam bo v oddaji Bojevniki: umetnost vojne predstavil plemenitost bojnega rokodelstva.

Spoznali bomo legendarna orožja, ki so odigrala poglavitno vlogo v nekaterih najbolj nepozabnih prizorih v filmih, računalniških igrah, stripih in na televiziji.

Vrhunski rokodelski mojstri bodo izdelali kopije orožij in oklepov ter tako ustvarili zgodovinsko, sodobno in mitološko opremo za borilne veščine, ki jo bodo strokovnjaki nato preizkusili v praksi.Moj plavajoči dom (My Floating Home)

April na Viasat Explore | Foto:

Ob sredah, od 11. aprila, ob 21.45. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 14 x 30 min. │ Foto: Windfall

V tej nenavadni dokumentarni seriji so ustvarjalci potovali po svetu in obiskovali ljudi, ki so svoja domovanja zgradili na vodi ali ob njej. Vsaka od predstavljenih družin živi svoje vodne sanje.

Tradicionalne stavbe ob vodi so izredno redke in pregrešno drage, zato morajo družine, ki so desetletja sanjale, da bi se zbudile ob neokrnjenem pogledu na reko ali spremljale sončni zahod nad morjem, sprejeti drastično odločitev in naročiti plavajoči dom.Vojne krapov (Crap Wars)

April na Viasat Explore | Foto:

Od ponedeljka, 30. aprila, ob 21.45. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 8 x 30 min. │ Foto: Bunker 47

Aprila se na male zaslone vrača priljubljena dokumentarna oddaja o tekmovalnem lovu na krape, v kateri bodo nastopili že znani obrazi in tudi nekaj novih.

V drugi sezoni Vojne krapov se bodo pomerili Ian Russell, Dave Lane, Lee Morris, Ian Macmillan in letošnji novinec Steven Coe, znan tudi pod vzdevkom Pripravljalec.Program Viasat Explore je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestu 130.*

Program je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Viasat Explore.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin