SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

S čednim jogijem do dobrega počutja

0,10

termometer

Čudodelec jogi Cameron na programu Dr. Fit |  | Foto:

"Svetovno znan model nisi postal po svoji izbiri, takšna podoba ti je bila dana, da lahko s svojim zgledom vplivaš na ljudi zahodnega sveta," je čednemu Cameronu Alborzianu, danes bolj znanemu pod imenom Yogi Cameron, dejal njegov guru, indijski učitelj ajurvede Sri Vasudeva.

Od vrtca do diplome Trendi Od vrtca do diplome

Po letih izobraževanja v zdravilskih tehnikah vzhodnih tradicij se je Yogi Cameron vrnil v ZDA, da bi pomagal ljudem. Umirjen in sočuten, kot je, jih s pomočjo ajurvede, joge in meditacije motivira in usmerja na pot dobrega počutja ter spodbuja njihovo samozavest.

Ajurveda je komplementarna veda oziroma sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije in človeka obravnava celostno, ga vodi k načinu življenja v harmoniji z naravo ter mu pomaga pri vsakodnevnem premagovanju stresa.

Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Poudarek je na temeljih, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje.

Simpatičnega Yogija lahko spremljate v resničnostnem šovu Čudodelec jogi Cameron na programu Dr. Fit. V vsaki epizodi se spoprijema z novim izzivom. In na koncu v poduk vsem: "Pomembno je živeti, ne le preživeti!"

Oddaja Čudodelec jogi Cameron je na sporedu v ponedeljek, sredo in petek ob 19.15 na programu Dr. Fit, ki je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 311 in 312 (HD).

Šest vročih serij v videoteki Pickbox NOW Trendi Šest vročih serij, ki jih ne smete spregledati

Promocijski video oddaje Čudodelec jogi Cameron:

Oddaja Woman Magazine Trendi Vstopite v svet slavnih, mode in aktualnih dogodkov z Woman Magazine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin