Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 12. 2019,
18.13

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Epic Drama TV-serija dramska serija advertorial

Nedelja, 1. 12. 2019, 18.13

2 meseca, 2 tedna

December na Epic Drama

Poldarkove zakonske težave in najnovejša upodobitev Vojne svetov

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
December na Epic Drama | Decembra se na program Epic Drama vrača priljubljena serija Poldark, ogledali pa si bomo lahko tudi najnovejšo priredbo slovitega romana Vojna svetov. | Foto ITV Global

Decembra se na program Epic Drama vrača priljubljena serija Poldark, ogledali pa si bomo lahko tudi najnovejšo priredbo slovitega romana Vojna svetov.

Foto: ITV Global

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali decembra.

TV-priporočila: vsebine o aidsu
Trendi Različni obrazi aidsa
Poldark

Premierno od nedelje, 1. decembra, ob 20. uri. │ Sezona: 4. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od nedelje, 1. decembra, ob 20. uri. │ Sezona: 4. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Produkcijska hiša Mammoth Screen, ki stoji za TV-serijo Poldark, se zavzema za okoljsko trajnost pri Britanski akademiji za filmsko in televizijsko umetnost (BAFTA). Med snemanjem četrte sezone serije Poldark so zmanjšali ogljični odtis za kar 40,6 odstotka glede na predvidevanja in za to prejeli oceno treh zvezdic.

Medtem ko je država v primežu politične negotovosti in novih volitev, si Ross prizadeva izzvati Georgeevo prevlado nad Cornwallom in istočasno rešiti svoj zakon z Demelzo.
December na Epic Drama | Foto:
Toda Hugh Armitage je še naprej zaljubljen v Demelzo in upa na več.

Dwight in Caroline se odločita ustvariti družino, Elizabeth pa si želi še enega otroka, da bi utrdila zakonsko zvezo s čedalje bolj sumničavim Georgeem.

Morwenna se obupno otepa Osbornovega zapeljevanja, Sam pa spodbuja svojega neutolažljivega brata Draka, naj si poišče novo ljubezen.

December na Viasat Explore
Trendi Brutalen boj za preživetje v neukročeni kanadski pokrajini
Vojna svetov

Premierno od petka, 20. decembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 90 min. │ Foto: Banijay Rights

 | Foto: Premierno od petka, 20. decembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 90 min. │ Foto: Banijay Rights

Scenarist serije Vojna svetov Peter Harness si je ustvaril dobro ime že s svojim sodelovanjem pri serijah McMafia, Wallander in Doctor Who, če omenimo le nekatere, za svoje delo pa je bil v preteklosti nominiran tako za škotske bafte kot za nagrade Writers Guild in Royal Television Society.

Ko velikanski meteor trešči v območje Horsell Common v Surreyju v Angliji, se prebivalci Zemlje znajdejo pod silovitim napadom neznane tuje vrste.
December na Epic Drama | Foto:
Sredi kaosa George prekine svoj zakon brez ljubezni, da bi začel novo življenje z Amy, in to kljub velikemu neodobravanju skupnosti.

Toda George in Amy se skupaj z vsemi drugimi ljudmi na planetu kmalu znajdeta v boju za preživetje proti neusmiljenemu sovražniku, ki je trdno odločen uničiti človeštvo in zasesti planet.

Ta nagonski triler, ki ga je po istoimenskem romanu H. G. Wellsa priredil Peter Harness, vratolomno združi žanre znanstvene fantastike, srhljivke in značilnega obdobja ter v živo opiše enega najzloglasnejših sovražnikov iz literarne zgodovine.

December na Viasat History
Trendi Živali na bojnih črtah
Svet v plamenih

Nadaljevanje v nedeljo, 1. decembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 7 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Nadaljevanje v nedeljo, 1. decembra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 7 x 60 min. │ Foto: ITV Global

V igralski zasedbi te epske serije, ki jo je ustvaril večkrat nagrajeni scenarist Peter Bowker (Beseda na A, Eric in Ernie, Okupacija, Blackpool), so oskarjevka Helen Hunt, Lesley Manville (Pocestnice) ter vzhajajoče zvezde Jonah Hauer-King (Male ženske), Zofia Wichlacz (Varšava 44) in Julia Brown (Zadnje kraljestvo).

Srce parajoča drama o drugi svetovni vojni pripoveduje zgodbe običajnih ljudi z vseh strani do zdaj največjega svetovnega spopada.
December na Epic Drama | Foto:
Postopoma se bomo potopili v grozljiv svet ob izbruhu vojne, pri čemer bomo začeli z nemškim napadom na Poljsko septembra 1939 in končali z bitko za Britanijo.

Zgodba spremlja prepletajoče se usode zanimivih likov iz Velike Britanije, Poljske, Francije, Nemčije in Združenih držav Amerike ter njihovo spoprijemanje s posledicami vojne v njihovem vsakdanu.

Ta drama, polna adrenalina in čustev, ponuja nov pogled na zgodnje dni vojne, skozi osebne zgodbe ljudi, ki so doživeli enega najbolj ključnih in usodnih dogodkov 20. stoletja.

December na Viasat Nature
Trendi Raziščite različne kotičke vesolja – od Sonca in črnih lukenj do številnih čudes živalskega sveta
Skrivnostni maratoni

Vsako jutro od ponedeljka, 23. decembra. │ Foto: Kew Media

 | Foto: Vsako jutro od ponedeljka, 23. decembra. │ Foto: Kew Media

Ni boljšega načina preživljanja prazničnih dni kot v družbi zvrhane mere skrivnosti. Vabljeni na epske dnevne maratone najboljših detektivskih serij programa Epic Drama.

Ne zamudite dogodivščin šarmantne gospodične Phryne Fisher ter njenih spremljevalcev Jacka in Dota, detektiva Williama Murdocha in njegove nadarjene ekipe vohljačev ter deklet z impresivnimi detektivskimi sposobnostmi – Frankie Drake, Trudy Clarke, Mary Shaw in Flo Chakowitz.

Lovci na trole S2
Trendi Na male zaslone se vračajo Lovci na trole Guillerma del Tora

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte