Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 10. 2019,
12.10

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije F. Gary Gray Chris Hemsworth Tessa Thompson advertorial

Ponedeljek, 14. 10. 2019, 12.10

2 meseca

Že v videoteki DKino!

Možje v črnem: Globalna grožnja (Men in Black: International)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Možje v črnem: Globalna grožnja | Men in Black: International © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Men in Black: International © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Chris Hemsworth in Tessa Thompson se v najnovejšem poglavju franšize Možje v črnem spopadeta z največjo grožnjo do zdaj, saj morata ob varovanju sveta pred nepridipravi iz vesolja odkriti tudi sovražnika, ki se skriva v njihovih lastnih vrstah.

ZDA │ 2019 │ 110 min. │ Akcijska ZF-komedija

R: F. Gary Gray│ I: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Emma Thompson

IMDb: 5,6/10 │ Rotten Tomatoes: 23 % │ Uporabniki Googla: 76 %

Možje v črnem že od nekdaj varujejo svet pred zunajzemeljskimi grožnjami, čeprav nihče ne ve, da sploh obstajajo. Izjema je samo dekle, ki po dvajsetih letih končno pride na sled agenciji in se ji pridruži kot agentka M.

Oktober na HBO
Trendi Subverzivni superjunaki in najvplivnejša vladarica v zgodovini

Ko sovražnik napade na svetovni ravni, se novinka skupaj z agentom H poda na tajno misijo reševanja človeštva, njuna naloga pa je še dodatno otežena, saj se nevarnost skriva znotraj agencije.

Fotogalerija
1 / 10

"Svetla in vedra izpeljanka z dvema privlačnima zvezdnikoma." Rafer Guzman, Newsday

TV-priporočila: Filmi o mutantih
Trendi Takšni in drugačni mutanti – od junaškega Wolverina do pošastne Godzile

"Ima energijo enega od tistih vedrih velikih poletnih filmov poznega 20. stoletja, ki se je prilegel kot ledena sodavica v vročem poletnem dnevu. Nekaj smeha, nekaj akcije, zelo malo razmišljanja." Katie Walsh, Tribune News Service


V videoteki DKino na televiziji Telekoma Slovenije si lahko ogledate tudi filme Možje v črnem (1997), Možje v črnem 2 (2002) in Možje v črnem 3 (2012).


Napovednik filma Možje v črnem: Globalna grožnja:

Zanimivosti:

  • Možje v črnem: Globalna grožnja je izpeljanka trilogije Možje v črnem, ki jo je režiral Barry Sonnenfeld in v kateri sta glavni vlogi odigrala Will Smith in oskarjevec Tommy Lee Jones, vsi štirje filmi pa temeljijo na istoimenskih stripih Lowella Cunninghama.
  • Možje v črnem: Globalna grožnja | Foto: Mops Frank in Črvivi fantje (prvemu je glas posodil Tim Blaney, drugim pa Thom Fountain), sta edina lika iz izvirnih Mož v črnem (1997), ki se fizično pojavita tudi v tem filmu, medtem ko lahko agenta K in J (Tommy Lee Jones in Will Smith) opazimo na sliki, ki je v pisarni v štabu MiB.
  • Projekt so si sprva zamislili kot križanca med franšizama Možje v črnem in 21 Jump Street, glavni vlogi pa bi morala odigrati Channing Tatum in Jonah Hill. Ko so ti načrti propadli, so film preoblikovali v izpeljanko, glavni vlogi pa so dodelili soigralcema iz Marvelove uspešnice Thor: Ragnarok (2017) Chrisu Hemsworthu in Tessi Thompson.
  • Možje v črnem: Globalna grožnja | Foto: Oskarjevka Emma Thompson (Agentka O) in nominiranec za oskarja Liam Neeson (Veliki T) sta bila soigralca že v romantični komediji Pravzaprav ljubezen (2003).
  • Kar štirje soigralci iz filma – Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rafe Spall in Rebecca Ferguson – so se rodili leta 1983.
  • To je že drugi film v režiji F. Garyja Greya (Straight Outta Compton – Zgodba o N.W.A., Hitri in drzni 8) ki je "nadaljevanje" filma Barryja Sonnenfelda. Greyev film Bodi kul (2005) je bil namreč nadaljevanje Sonnenfeldovega filma Kdo bo koga (1995).
Oktobrski vrhunci programa AMC
Trendi Nove ekskluzivne serije za odrasle in prikupne vsebine za najmlajše

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Shazam!
Trendi Shazam!
Godzila II: Kralj pošasti
Trendi Godzila II: Kralj pošasti (Godzilla: King of the Monsters)
Možje X: Temni Feniks
Trendi Možje X: Temni Feniks (X-Men: Dark Phoenix)
Ne spreglejte