Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2019,
11.23

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Minimax AMC TV-serija advertorial

Torek, 1. 10. 2019, 11.23

2 meseca, 1 teden

TV Telekoma Slovenije

Nove ekskluzivne serije za odrasle in prikupne vsebine za najmlajše

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Oktobrski vrhunci programa AMC

Med oktobrskimi vrhunci programa AMC izpostavljamo štiri hvaljene serije, ob katerih se vam bodo naježile kocine, otroci pa bodo na programu Minimax ta mesec lahko spremljali novi sezoni risanke Moj mali poni: prijateljstvo je čarobno in animirano-igrane serije 7 palčkov in jaz.

Programi AMC, AMC HD in Minimax so na televiziji Telekoma Slovenije vključeni v programski shemi Standard in Mega HD, med 1. 10. in 4. 11. pa bodo ti na voljo tudi naročnikom osnovne sheme*.

*Velja za NEO Smartbox in komunikator BOX.

Celovečerne priredbe TV-serij
Trendi Od TV-serije do filma
Oktobrski vrhunci programa AMC

Preacher S4

Bliža se sklepna epizoda serije, pa tudi božji konec vesolja je vse bližje. Ujeti med nebesnimi prerokbami, peklenskimi zapori in vsesplošno jedrsko vojno se Jesse, Tulip in Cassidy podajajo na krvavo pot do Najvišjega. Ali lahko pravočasno dosežejo Boga in ali je vso to prelivanje krvi del njegovega božanskega načrta? Vse to in še več se bo razjasnilo v zadnji sezoni serije Preacher. • Od 7. 10. vsak ponedeljek ob 22. uri.

 | Foto: Bliža se sklepna epizoda serije, pa tudi božji konec vesolja je vse bližje. Ujeti med nebesnimi prerokbami, peklenskimi zapori in vsesplošno jedrsko vojno se Jesse, Tulip in Cassidy podajajo na krvavo pot do Najvišjega. Ali lahko pravočasno dosežejo Boga in ali je vso to prelivanje krvi del njegovega božanskega načrta? Vse to in še več se bo razjasnilo v zadnji sezoni serije Preacher. • Od 7. 10. vsak ponedeljek ob 22. uri.

Visionaries S3: Eli Roth’s History of Horror

Dokumentarna serija združuje največje mojstre in poznavalce grozljivk. Ti raziskujejo najtemačnejše globine in razkrivajo navdih za svoje pretekle in sedanje stvaritve. V seriji so prikazani znameniti pripovedovalci, kot so Stephen King, Quentin Tarantino, Jordan Peele, Jason Blum, Robert Englund, Linda Balir, Tippi Hedren, Rob Zombie, Haley Joel Osment, Jack Black, Jamie Lee Curtis in številni drugi. • Od 27. 10. vsako nedeljo po filmu ob 22. uri.

 | Foto: Dokumentarna serija združuje največje mojstre in poznavalce grozljivk. Ti raziskujejo najtemačnejše globine in razkrivajo navdih za svoje pretekle in sedanje stvaritve. V seriji so prikazani znameniti pripovedovalci, kot so Stephen King, Quentin Tarantino, Jordan Peele, Jason Blum, Robert Englund, Linda Balir, Tippi Hedren, Rob Zombie, Haley Joel Osment, Jack Black, Jamie Lee Curtis in številni drugi. • Od 27. 10. vsako nedeljo po filmu ob 22. uri.

Vesela noč čarovnic: Stan Against Evil S2

V seriji spremljamo Stana Millerja, večno nezadovoljnega nekdanjega šerifa majhnega mesta New England, ki je moral v pokoj. Stan ima težave s predajo oblasti strogi in lepi novi šerifinji Evie Barret, vendar pa morata skleniti nenavadno zavezništvo, ko spoznata, da stvari v njunem idiličnem mestecu New England niso povsem v redu. Skupaj se hrabro borita proti podivjanim demonom, ki ustrahujejo mesto, kjer so v 17. stoletju množično sežigali čarovnice. • Maraton štirih zaporednih epizod: 30. in 31. 10. ob 22. uri.

 | Foto: V seriji spremljamo Stana Millerja, večno nezadovoljnega nekdanjega šerifa majhnega mesta New England, ki je moral v pokoj. Stan ima težave s predajo oblasti strogi in lepi novi šerifinji Evie Barret, vendar pa morata skleniti nenavadno zavezništvo, ko spoznata, da stvari v njunem idiličnem mestecu New England niso povsem v redu. Skupaj se hrabro borita proti podivjanim demonom, ki ustrahujejo mesto, kjer so v 17. stoletju množično sežigali čarovnice. • Maraton štirih zaporednih epizod: 30. in 31. 10. ob 22. uri.

Teror: Zloglasni

Dogajanje serije je postavljeno v čas 2. svetovne vojne, zgodba pa se osredotoča na vrsto bizarnih smrti, ki preganjajo japonsko-ameriško skupnost, in spremlja potovanje mladega človeka, ki si želi razumeti in se boriti proti zlonamerni entiteti, ki je zanje odgovorna. • Ob četrtkih ob 22. uri. | Zadnja epizoda sezone bo na sporedu 17. oktobra.

 | Foto: Dogajanje serije je postavljeno v čas 2. svetovne vojne, zgodba pa se osredotoča na vrsto bizarnih smrti, ki preganjajo japonsko-ameriško skupnost, in spremlja potovanje mladega človeka, ki si želi razumeti in se boriti proti zlonamerni entiteti, ki je zanje odgovorna. • Ob četrtkih ob 22. uri. | Zadnja epizoda sezone bo na sporedu 17. oktobra.

Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 232 in 264 (HD) ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Promocijski video 4. sezone serije Preacher:

 
DC-jevi superjunaki
Trendi Vabljeni v razburljiv svet DC-jevih superjunakov in protijunakov
Oktobrska vrhunca programa Minimax

Moj mali poni: prijateljstvo je čarobno

To sezono boste gledalci priča velikim mejnikom, med drugim predstavitvi staršev Starlight Glimmer in velikemu igralskemu prvencu princese Celestie. Poleg tega se bo skupini Mane 6 na epskih dogodivščinah po novih in znanih deželah pridružilo šest novih bitij. • Premiera v soboto, 5. 10., ob 10.40.

 | Foto: To sezono boste gledalci priča velikim mejnikom, med drugim predstavitvi staršev Starlight Glimmer in velikemu igralskemu prvencu princese Celestie. Poleg tega se bo skupini Mane 6 na epskih dogodivščinah po novih in znanih deželah pridružilo šest novih bitij. • Premiera v soboto, 5. 10., ob 10.40.

7 palčkov in jaz

"Kdo je spal v moji posteljici?" "Kdo je jedel z mojega krožnička?" "Kdo je pil iz mojega kozarčka?" Zagotovo veste, iz katere pravljice so ti citati ... Zdaj si pa predstavljajte, da nekega lepega dne ugotovite, da ste Sneguljčica in da morate svoj dom kar naenkrat deliti s sedmimi palčki? Na programu Minimax si oglejte, kaj sledi. • Premiera v petek, 4. 10., ob 7.05.

 | Foto: "Kdo je spal v moji posteljici?" "Kdo je jedel z mojega krožnička?" "Kdo je pil iz mojega kozarčka?" Zagotovo veste, iz katere pravljice so ti citati ... Zdaj si pa predstavljajte, da nekega lepega dne ugotovite, da ste Sneguljčica in da morate svoj dom kar naenkrat deliti s sedmimi palčki? Na programu Minimax si oglejte, kaj sledi. • Premiera v petek, 4. 10., ob 7.05.

Minimax in Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije

Videoteko Minimax+ boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 401*, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku. Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.

*Velja za komunikator BOX.


Promocijski video risanke Moj mali poni: prijateljstvo je čarobno:

Lokomotivček Tomaž in prijatelji
Trendi Lokomotivček Tomaž in prijatelji bodo raziskovali svet in zabavali najmlajše #NagradnaIgra

Programi AMC, AMC HD in Minimax so na televiziji Telekoma Slovenije vključeni v programski shemi Standard in Mega HD, med 1. 10. in 4. 11. pa bodo ti na voljo tudi naročnikom osnovne sheme*.

*Velja za NEO Smartbox in komunikator BOX.

Ne spreglejte