SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,07

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Na voljo v videoteki DKino!

Lovec: Zimska vojna (The Huntsman: Winter's War)

0,07

termometer

Lovec: Zimska vojna
The Huntsman: Winter's War © 2016 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Drugo poglavje fantazijske sage vam bo predstavilo predzgodbo uspešnice Sneguljčica in lovec ter razkrilo, kako globoko sta prepleteni usodi lovca Erica in kraljice Ravenne. V vlogah zadnjih sta se znova preizkusila Chris Hemsworth in Charlize Theron, igralsko zasedbo filma pa sta dopolnili Jessica Chastain kot lovčeva prepovedana ljubezen in Emily Blunt kot ledena kraljica.

ZDA, Kitajska │ 2016 │ 109 min. │ Akcijska domišljijska pustolovščina

R: Cedric Nicolas-Troyan│ I: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt

Ocena IMDb: 6,1/10│ Rotten Tomatoes: 17 % │ Uporabniki Googla: 90 %

Dolgo preden naj bi Sneguljčica za vedno uničila zlobno kraljico Ravenno, njena sestra, ledena kraljica Freya, zaradi srce parajoče izgube zapusti kraljestvo in si na severu zgradi lastnega. Tam zamrzne svoje srce, od svojih vojščakov pa zahteva, da sledijo njenemu zgledu in se odpovejo ljubezni.

Slovenski celovečerci Trendi Najboljše, kar ponuja slovenski film #foto #video

Njenim ukazom se upreta njena najboljša bojevnika Sara in Eric, toda njuna odločitev ima tragične posledice. Po sestrinem porazu se Freya odloči znova sestaviti njeno čarobno ogledalo, ne zaveda pa se, da bo s tem obudila tudi Ravenno. Ji bosta pogumna Sara in Eric lahko kos?

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Na splošno imamo ob Lovcu: Zimski vojni občutek, da jim tega filma ni bilo treba posneti, vendar ta vsaj opraviči svoj obstoj." Rafer Guzman, Newsday

Glasba v filmu Trendi Filmski portreti imen, ki so krojila glasbeno industrijo #foto #video

"Res je, Lovec: Zimska vojna je v skoraj vseh pogledih boljši od svojega predhodnika, saj premore boljši ritem, zabavnejše škrate, manj oblačen ton in veliko več goblinov." Jesse Hassenger, AV Club

Napovednik filma Lovec: Zimska vojna:

Zanimivosti:

 • Lovec: Zimska vojna je preddel in hkrati nadaljevanje filma Sneguljčica in lovec (2012). Zgodba se namreč dogaja tako pred dogodki iz prvega filma kot po njih.
 • Film je režijski prvenec Cedrica Nicolasa-Troyana. Ta je pri izvirniku sodeloval kot nadzornik posebnih vizualnih učinkov in kot režiser druge snemalne ekipe.
 • Lovec: Zimska vojna Po vdoru v elektronsko pošto studia Sony se je razkrilo, da naj bi Charlize Theron za ponovitev svoje vloge dobila precej manjši honorar od svojega soigralca Chrisa Hemswortha.
  Igralka je pristala na snemanje filma samo pod pogojem, če ji bo studio izplačal enak znesek. Na koncu je vsak od njiju prejel 10 milijonov ameriških dolarjev.
 • Jessica Chastain se je zavezala k snemanju tega filma že ob podpisu pogodbe za snemanje grozljivke Škrlatni vrh (2015). Oba filma je distribuiral studio Universal.
 • V Hollywoodu se je šušljalo, da zvezdnice Sneguljčice in lovca Kristen Stewart ni v nadaljevanju zaradi odmevne afere, ki jo je imela igralka z režiserjem izvirnika Rupertom Sandersom.
  Pri studiu Universal so te govorice odločno zanikali in dejali, da so raziskali različne možnosti, na koncu pa so se odločili, da se bo zgodba nadaljevanja osredotočila na lovca, in ne na Sneguljčico.
Težave g. Picklesa Trendi Kakšne težave pestijo Jima Carreyja? #video
Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film Sneguljčica in lovec!


V videoteki DKino si oglejte tudi:

Oblika vode Trendi Oblika vode (The Shape of Water) Ognjeni obroč: Vstaja Trendi Ognjeni obroč: Vstaja (Pacific Rim: Uprising) Tomb Raider Trendi Tomb Raider

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin