Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 4. 2021,
17.37

Osveženo pred

3 leta

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

Henry Cavill Ben Affleck Gal Gadot superjunaki DC Comics Zack Snyder TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 15. 4. 2021, 17.37

3 leta

Že v videoteki DKino!

Liga pravičnih Zacka Snyderja (Zack Snyder's Justice League)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Liga pravičnih Zacka Snyderja | Zack Snyder's Justice League © 2021 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Zack Snyder's Justice League © 2021 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Težko pričakovana režiserjeva različica spektakla, v katerem moči združijo najslovitejši superjunaki stripovske založbe DC Comics – Batman, Superman, Čudežna ženska, Aquaman, Flash in Kiborg.

ZDA │ 2021 │ 232 min. │ Akcijska domišljijska pustolovščina

R: Zack Snyder I: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Amy Adams

IMDb: 8,2/10 (top 250 #234) │ Rotten Tomatoes: 71 % │ Uporabniki Googla: 95 %

Da Supermanovo žrtvovanje ne bi bilo zaman, Bruce Wayne združi moči z Diano Prince. Skupaj zbereta skupino nadljudi, da bi zaščitili svet pred bližajočo se grožnjo katastrofalnih razsežnosti.

Smrt v raju S10
Trendi Nove morilske zagonetke v tropskem raju

Batman, Čudežna ženska, Aquaman, Kiborg in Flash se spopadajo z lastnimi strahovi iz preteklosti, hkrati pa se sprašujejo, ali je morda prepozno, da bi rešili planet pred uničenjem.

Fotogalerija
1 / 12

"Ta film je neskončno boljši. Liga pravičnih Zacka Snyderja je globlja in bogatejša različica." Chris Stuckmann, ChrisStuckmann.com


"Film res uspe. Na več načinov, kot sem kadarkoli pričakoval." Eric Deggans, NPR


"Liga pravičnih Zacka Snyderja morda ni odličen film, ima pa norost, nenavadnost in obsesivnost pravega umetniškega dela." Mick LaSalle, San Francisco Chronicle


TV-priporočila: filmi Kristen Stewart
Trendi Kristen Stewart – lomilka moških, ženskih in vampirskih src

Zanimivosti:

  • Režiser in soscenarist Lige pravičnih (2017) Zack Snyder je po samomoru svoje najstarejše hčerke z ženo in producentko filma Deborah Snyder med postprodukcijo zapustil projekt in se posvetil družini, studio Warner Bros. pa je najel režiserja Maščevalcev (2012) Jossa Whedona, da je dokončal film.
    Liga pravičnih Zacka Snyderja | Foto:
    Ta je naletel na slabe odzive kritikov in še slabše gledalcev, po razkritih podrobnostih o težavni produkciji filma pa so oboževalci ter člani igralske in snemalne ekipe pritisnili na studio, da objavi še Snyderjevo različico, kar se je nazadnje tudi zgodilo.
  • Zack Snyder si nikoli ni ogledal izvirne kinematografske različice filma, čeprav je uradno še vedno naveden kot njen režiser.

    Liga pravičnih Zacka Snyderja | Foto: Po poročanju medijev naj bi mu žena Deborah in njegov dober prijatelj ter izvršni producent Christopher Nolan svetovala, naj si je nikoli ne ogleda, saj bi mu ta "zlomila srce".
  • Po besedah Snyderja film ne vključuje niti enega posnetka, ki bi ga posnel Josh Whedon. Njegova različica je sicer kar dve uri daljša od Whedonove.
  • Joss Whedon je iz kinematografske različice filma izrezal večino prizorov Victorja Stona/Kiborga (Ray Fissher), medtem ko sta zakonca Snyder ta lik opisala kot "srce filma".
  • Liga pravičnih Zacka Snyderja | Foto: Da bi ohranil popoln ustvarjalni nadzor, je Zack Snyder zavrnil plačilo za dokončanje svoje različice filma.
  • Snyderjeva različica vsebuje samo pet dodatnih minut prizorov z igralci in več kot dva tisoč novih posnetkov posebnih učinkov, za dokončanje njegove različice pa so porabili približno 70 milijonov ameriških dolarjev.
  • Zack Snyder je film posvetil svoji umrli hčerki Autumn Snyder (1996-2017).
Rudolphova pekarna: Mladi peki
Trendi Okusne slaščice mladih pekovskih mojstrov

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Deadpool 2
Trendi Deadpool 2
Ava
Trendi Ava
Ropar čiste vesti
Trendi Ropar čiste vesti (Honest Thief)
Ne spreglejte