Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 9. 2018,
10.00

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Pickbox Chris O'Dowd Ray Romano TV-serija TV Telekoma Slovenije

Torek, 25. 9. 2018, 10.00

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Kdo bo koga v drugi sezoni odlične kriminalne serije? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Kdo bo koga S2 | TV-serija Kdo bo koga temelji na istoimenskem romanu kultnega Elmora Leonarda, glavni vlogi v njej pa igrata Chris O'Dowd in Ray Romano. | Foto Pickbox

TV-serija Kdo bo koga temelji na istoimenskem romanu kultnega Elmora Leonarda, glavni vlogi v njej pa igrata Chris O'Dowd in Ray Romano.

Foto: Pickbox

Nove epizode druge sezone temačne komedije Kdo bo koga (Get Shorty) si boste lahko v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije ogledali vsak ponedeljek od 24. septembra takoj po ameriški premieri.

emmyji
Trendi Na emmyjih prvič slavila serija s spletne televizije

Duhovita, zabavna in hkrati temačna kriminalna serija Kdo bo koga temelji na istoimenskem romanu in filmu iz leta 1995 z Johnom Travolto v glavni vlogi.

Druga sezona serije poleg novih igralskih imen, kot so Steven Weber, Andrew Leeds in Felicity Huffman, prinaša tudi nove neverjetne kriminalne zaplete s sumljivimi razpleti.

Od plačanega morilca do filmskega producenta

Spomnimo se, da je to zgodba o plačanem morilcu iz Nevade Milesu Dalyju (Chris O'Dowd). Ta je poskušal postati slaven filmski producent v Hollywoodu, da bi kriminal pustil za sabo in znova pridobil zaupanje svoje družine.

Zvezdnik priljubljene humoristične serije Vsi imajo radi Raymonda Ray Romano (na fotografiji levo) je o svojem aktualnem projektu dejal: "Zdaj se malo več pojavljam v dramah. Seveda imam rad tudi komedije, tako da je zmes teh dveh žanrov zame odlična. Toda vsi vemo, kako težko je to doseči." | Foto: Pickbox | Foto: Zvezdnik priljubljene humoristične serije Vsi imajo radi Raymonda Ray Romano (na fotografiji levo) je o svojem aktualnem projektu dejal: "Zdaj se malo več pojavljam v dramah. Seveda imam rad tudi komedije, tako da je zmes teh dveh žanrov zame odlična. Toda vsi vemo, kako težko je to doseči." | Foto: Pickbox

Ko Miles zamenja kariero, spozna propadlega producenta nizkoproračunskih filmov Ricka Moreweatherja (Ray Romano), ki postane njegov poslovni partner.

V drugi sezoni poskuša Miles Daly uresničiti svoje ambicije kot filmski producent in družinski človek, vendar je njegov napredek ogrožen, ko FBI ozvoči njegovega partnerja Ricka.

TV-priporočila: Bill Murray
Trendi Vse najboljše, Bill Murray! #foto #video

Bolj umazano in nasilnejše od filma

"Rad igram pošasti in grozne like. To me je vedno privlačilo," je povedal Chris O'Dowd. "Nikoli nisem imel rad nasilja in ne počutim se prijetno, ko ga gledam. Zato je ta serija včasih zahtevna. Čeprav ne mislim, da je Miles po naravi nasilen človek. Poskuša biti nenasilen, kadar je to mogoče."

Ray Romano, ki ga občinstvo pozna iz humoristične serije Vsi imajo radi Raymonda, je o svoji vlogi povedal: "Zabavno je igrati človeka, ki je malce obupan, utrujen in tesnoben, saj smo vsi včasih taki. Sem velik oboževalec filma Kdo bo koga, toda serija je drugačna od filma in bolj umazana."

Njegov soigralec je podobnega mnenja. "Predstavljajte si, da obiskujete isti bar ob različnih urah skozi teden. Film je, kot bi šel v bar v soboto zvečer, ko so vsi v svojih najboljših opravah, vključno z osebjem. Mi, torej serija, pa pridemo v četrtek ob 3. uri zjutraj, ko so tla lepljiva, ko se prepiramo s svojim dekletom in čakamo račun, ki ga ne moremo plačati," je izjavil Chris O'Dowd.

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si lahko ogledate celotno prvo sezono in prvih osem epizod druge sezone serije Kdo bo koga, nove epizode druge sezone pa bodo tam na voljo vsak ponedeljek takoj po premiernem predvajanju v ZDA.

Let junakov
Trendi Pripravljeni so iti skozi pekel, da bi našli svoj mir #video

Napovednik 2. sezone serije Kdo bo koga:

Glasba v filmu
Trendi Filmski portreti imen, ki so krojila glasbeno industrijo #foto #video

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte