SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Zdravilna kuhinja s Peggy na programu Dr. Fit

Hrana, ki vas bo pogrela v hladnih mesecih

Zdravilna kuhinja s Peggy
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Prihajajo krajši dnevi, ko naše kraje ovije megla ter se temperature zraka približajo ledišču. Hladni, zimski meseci so za marsikoga izziv, saj se mora naš imunski sistem ubraniti pred mnogimi virusi in obolenji, značilnimi za ta letni čas. Pri tem lahko našemu telesu izdatno pomagamo z izbiro zdrave, energetsko bogate prehrane.

November na HBO Trendi Njegova temna tvar, Zelena knjiga in Stotnica Marvel

S primernim "gorivom" in tudi z rednim gibanjem pospešimo presnovo in se ogrejemo od znotraj navzven. Pripravljajmo in uživajmo "vitaminske bombe" v obliki sadnih in zelenjavnih napitkov, predvsem z uporabo sezonskih, krajevnih pridelkov. Ne pozabimo tudi na uporabo začimb; naj iz vaše kuhinje zadiši po cimetu, klinčkih in janežu …

Okusne jedi, ki koristijo našemu zdravju

Več o tem vam ponuja TV-program Dr. Fit s programskimi vsebinami za zdrav življenjski slog in promocijo zdravega načina prehranjevanja. Na programu lahko ob nedeljskih večerih spremljate oddajo Zdravilna kuhinja s Peggy.

Registrirana holistična prehranska svetovalka, učiteljica o zdravem načinu življenja in kulinarična umetnica, Peggy Kotsopoulos, pripravlja okusne jedi, ki zelo koristijo našemu zdravju – od bučne pene do slavne sredozemske solate s kvinojo ... Peggy ima recept za vse okuse in letne čase.

Oddaja Zdravilna kuhinja s Peggy je na sporedu vsako nedeljo ob 20. uri na programu Dr. Fit, ki je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 311 in 312 (HD).
Podoživite pretekli Liffe Trendi Podoživite pretekli Liffe

Promocijski video oddaje Zdravilna kuhinja s Peggy:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin