Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 9. 2020,
13.05

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

premiera TV-serija film HBO TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 3. 9. 2020, 13.05

3 leta, 7 mesecev

September na HBO

HBO prinaša pester uvod v televizijsko jesen

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
September 2020 na HBO

Septembra bodo na programe in storitve HBO prispele dve povsem novi seriji in druga sezona že uveljavljene serije, ob štirih odmevnih filmskih premierah pa bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji in ljubiteljice filmov vseh starosti in okusov.

TV-priporočila: začetek šolskega leta
Trendi Nora filmska šola
SERIJE MESECA

Nova ZF-serija slovitega Ridleyja Scotta se dogaja na prvobitnem tujem planetu v prvih fazah kolonizacije, zgodba pa spremlja robota Očeta in Mater, ki morata vzgajati človeške otroke v nastajajoči koloniji ljudi. Tej namreč grozi, da jo bodo nazadnje razklale verske razlike. • Premiera serije: v petek, 4. 9., na HBO OD/GO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Nova ZF-serija slovitega Ridleyja Scotta se dogaja na prvobitnem tujem planetu v prvih fazah kolonizacije, zgodba pa spremlja robota Očeta in Mater, ki morata vzgajati človeške otroke v nastajajoči koloniji ljudi. Tej namreč grozi, da jo bodo nazadnje razklale verske razlike. • Premiera serije: v petek, 4. 9., na HBO OD/GO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Miniserijo, v kateri je glavno vlogo odigral Jude Law, tvorita dva dela. "Poletje" prikazuje moškega, ki obišče skrivnostni otok. Tam odkrije skupino prebivalcev, ki so pripravljeni za vsako ceno ohraniti svoje domovanje. "Zima" spremlja odločno Helen, ki pride na otok iskat odgovore. • Premiera serije: v torek, 15. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Miniserijo, v kateri je glavno vlogo odigral Jude Law, tvorita dva dela. "Poletje" prikazuje moškega, ki obišče skrivnostni otok. Tam odkrije skupino prebivalcev, ki so pripravljeni za vsako ceno ohraniti svoje domovanje. "Zima" spremlja odločno Helen, ki pride na otok iskat odgovore. • Premiera serije: v torek, 15. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

V psihološki drami letalo nepojasnjeno izgine med čezoceanskim poletom in se pet let pozneje enako skrivnostno pojavi. Za potnike na krovu se je čas ustavil, njihovi svojci in prijatelji pa so bili prepričani, da jih ne bodo več videli. Druga sezona serije nam bo odgovorila na nekatera največja vprašanja iz prejšnje sezone. • Na HBO OD/GO je že na voljo celotna druga sezona serije.

 | Foto: V psihološki drami letalo nepojasnjeno izgine med čezoceanskim poletom in se pet let pozneje enako skrivnostno pojavi. Za potnike na krovu se je čas ustavil, njihovi svojci in prijatelji pa so bili prepričani, da jih ne bodo več videli. Druga sezona serije nam bo odgovorila na nekatera največja vprašanja iz prejšnje sezone. • Na HBO OD/GO je že na voljo celotna druga sezona serije.

Avgust 2020 na HBO
Trendi Pošasten rasizem in sila Vojne zvezd
FILMSKE USPEŠNICE MESECA

Domiselna in zvezdniško obarvana satira o nemškem fantiču in njegovem namišljenem prijatelju Hitlerju. Film Taike Waititija je prejel oskarja za najboljši prirejen scenarij, za zlate kipce pa se je potegoval še v petih kategorijah, tudi v najprestižnejši. • Premiera: v nedeljo, 6. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Domiselna in zvezdniško obarvana satira o nemškem fantiču in njegovem namišljenem prijatelju Hitlerju. Film Taike Waititija je prejel oskarja za najboljši prirejen scenarij, za zlate kipce pa se je potegoval še v petih kategorijah, tudi v najprestižnejši. • Premiera: v nedeljo, 6. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Animiran film studiev Disney in Pixar je postavljen v podeželje fantazijskega sveta in nam predstavi dva najstniška brata škrata, ki se odpravita na popotovanje, da bi odkrila, ali je še vedno kaj čarovnije na svetu. • Premiera: v nedeljo, 13. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Animiran film studiev Disney in Pixar je postavljen v podeželje fantazijskega sveta in nam predstavi dva najstniška brata škrata, ki se odpravita na popotovanje, da bi odkrila, ali je še vedno kaj čarovnije na svetu. • Premiera: v nedeljo, 13. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Will Smith in Martin Lawrence se vračata v vlogah neizprosnih miamijskih detektivov, v tretjem in domnevno zadnjem delu priljubljene akcijske franšize pa se zoperstavita materi in sinu, ki obvladujeta miamijsko mamilarsko podzemlje. • Premiera: v nedeljo, 20. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Will Smith in Martin Lawrence se vračata v vlogah neizprosnih miamijskih detektivov, v tretjem in domnevno zadnjem delu priljubljene akcijske franšize pa se zoperstavita materi in sinu, ki obvladujeta miamijsko mamilarsko podzemlje. • Premiera: v nedeljo, 20. 9., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Biografska drama prinaša dolgo zamolčano zgodbo o ženi uglednega zagrebškega zdravnika, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Film je velik zmagovalec lanskega Puljskega filmskega festivala, tamkajšnje občinstvo pa ga je sprejelo s stoječimi ovacijami. • Film je že na voljo na HBO OD/GO.

 | Foto: Biografska drama prinaša dolgo zamolčano zgodbo o ženi uglednega zagrebškega zdravnika, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Film je velik zmagovalec lanskega Puljskega filmskega festivala, tamkajšnje občinstvo pa ga je sprejelo s stoječimi ovacijami. • Film je že na voljo na HBO OD/GO.


Napovednik serije Tretji dan:

Klub Colectiv
Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Vem, da je to res
Trendi Mark Ruffalo v epski zgodbi o izdaji, žrtvovanju in odpuščanju

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Lov na čarovnice
Trendi To je najodmevnejša skandinavska serija leta
Ne spreglejte