Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 1. 2019,
12.44

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

Ruth Wilson dramska serija Epic Drama TV Telekoma Slovenije

Torek, 15. 1. 2019, 12.44

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Ganljiva serija, v kateri je igralka upodobila svojo babico #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
Gospa Wilson | Serijo Gospa Wilson si bomo prvič lahko ogledali v ponedeljek, 28. januarja, ob 21. uri na programu Epic Drama. | Foto All3Media

Serijo Gospa Wilson si bomo prvič lahko ogledali v ponedeljek, 28. januarja, ob 21. uri na programu Epic Drama.

Foto: All3Media

Večkrat nagrajeno igralko Ruth Wilson bomo na programu Epic Drama spremljali v novi izvirni dramski seriji Gospa Wilson, ki temelji na skrivnostnem življenju njenih starih staršev.

Januar na Epic Drama
Trendi Ko mož vse svoje skrivnosti odnese s seboj v grob

Zgodba tridelne dramske serije Gospa Wilson (Mrs. Wilson) se dogaja v Londonu v obdobju od 40. do 60. let 20. stoletja. Alison Wilson (Ruth Wilson) misli, da je srečno poročena, dokler njen mož ne umre, na vratih pa se prikaže ženska, ki trdi, da je prava gospa Wilson.

Alison je trdno odločena dokazati veljavnost svojega zakona in to, da jo je Alec (Ian Glen) iskreno ljubil, namesto tega pa vstopi v svet vznemirjujočih skrivnosti.

Ruth Wilson je o svoji vlogi in seriji dejala: "Zelo se veselim, da na male zaslone prinašam neverjetno življenje svojih starih staršev. Njuna zgodba je resnično ganljiva." | Foto: All3Media | Foto: Ruth Wilson je o svoji vlogi in seriji dejala: "Zelo se veselim, da na male zaslone prinašam neverjetno življenje svojih starih staršev. Njuna zgodba je resnično ganljiva." | Foto: All3Media Igralkin dedek je bil vohun in pisatelj

Alexander Wilson, angleški pisatelj, vohun in agent tajne službe, se je po služenju v prvi svetovni vojni preselil v Indijo, kjer je služboval kot profesor angleške književnosti.

Tam je začel pisati vohunske romane in z njimi v 30. letih 20. stoletja požel veliko uspeha, saj so jih med drugim recenzirali v revijah Telegraph, Observer in Times Literary Supplement. Umrl je leta 1963.

Vrhunska zasedba v drami babičinih spominov

V seriji, ki so jo posneli po spominih Alison Wilson, ob Ruth Wilson (Prevara, Luther) in Ianu Glenu (Igra prestolov) igrajo še Keeley Hawes (Ashes to Ashes), Anupam Kher (Za dežjem posije sonce) in Fiona Shaw (Harry Potter, Prava kri).

Scenarij za serijo je napisala Anna Symon (Indian Summers), režiral jo je Richard Laxton (Mum, Him & Her), producirala pa Jackie Larkin (C. B. Strike, Stella Days).

Izvršni producenti serije so Ruth Wilson, Ruth Kenley-Lets (Nadomestne volitve), Neil Blair (Magične živali) ter Lucy Richer in Rebecca Eaton.

Premiera serije Gospa Wilson bo v ponedeljek, 28. januarja, ob 21. uri na programu Epic Drama.

Znani hollywoodski vegani
Trendi Znani hollywoodski vegani in njihovi filmi

Napovednik serije Gospa Wilson:

Moje življenje
Trendi Ljubitelji telenovel, pozor! #video

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte