Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 9. 2020,
13.18

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

priporočila TV-serija film Hugh Grant TV Telekoma Slovenije

Petek, 11. 9. 2020, 13.18

3 leta, 7 mesecev

TV-priporočila

Angleški šarmer, ki je omrežil Bridget Jones

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
TV-priporočila: Hugh Grant

V soboto, 9. septembra, je 60. rojstni dan praznoval angleški igralec Hugh Grant. Ob njegovem okroglem jubileju smo na malih zaslonih poiskali osem zvezdnikovih filmov in eno odmevno miniserijo, v kateri nastopa.

Gospodična Scarlet in Vojvoda (Miss Scarlet and the Duke)
Trendi Gospodična Scarlet in Vojvoda vas bosta razvedrila in nagradila #NagradnaIgra

Dnevnik Bridget Jones (Bridget Jones's Diary, 2001)

Izjemno uspešna priredba istoimenske uspešnice Helen Fielding o življenju Bridget Jones (Renée Zellweger), samske ženske v tridesetih, ki je razpeta med dvema moškima – šarmantnim in zapeljivim šefom Danielom Cleaverjem (Hugh Grant) ter prefinjenim odvetnikom in starim družinskim prijateljem Markom Darcyjem (Colin Firth). • Film je na voljo v videoteki DKino. | Foto: Izjemno uspešna priredba istoimenske uspešnice Helen Fielding o življenju Bridget Jones (Renée Zellweger), samske ženske v tridesetih, ki je razpeta med dvema moškima – šarmantnim in zapeljivim šefom Danielom Cleaverjem (Hugh Grant) ter prefinjenim odvetnikom in starim družinskim prijateljem Markom Darcyjem (Colin Firth). • Film je na voljo v videoteki DKino.

Bridget Jones: Na robu pameti (Bridget Jones: The Edge of Reason, 2004)

Šest mesecev trajajoče razmerje med Bridget in Markom se znajde na preizkušnji, ko se v njeno življenje prikradejo ljubosumje, negotovost in skušnjava. Zadnje v podobi njenega nekdanjega šefa, nepopravljivega ženskarja in dolgotrajne, čeprav zdaj že skoraj pozabljene tarče njenih pohotnih misli, Daniela Cleaverja. • V videoteki DKino.

 | Foto: Šest mesecev trajajoče razmerje med Bridget in Markom se znajde na preizkušnji, ko se v njeno življenje prikradejo ljubosumje, negotovost in skušnjava. Zadnje v podobi njenega nekdanjega šefa, nepopravljivega ženskarja in dolgotrajne, čeprav zdaj že skoraj pozabljene tarče njenih pohotnih misli, Daniela Cleaverja. • V videoteki DKino.

Mož iz agencije U.N.C.L.E. (The Man from U.N.C.L.E., 2015

Zgodba akcijske komedije, ki jo je Guy Ritchie posnel po istoimenski seriji, je postavljeno v zgodnja šestdeseta leta prejšnjega stoletja in spremlja agenta CIE (Henry Cavill) in agenta ruske tajne službe KGB (Armie Hammer), ki morata zaustaviti mednarodno zločinsko organizacijo. Grant je v filmu upodobil agenta britanske tajne službe MI6. • V četrtek, 10. 9., ob 9.05 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Zgodba akcijske komedije, ki jo je Guy Ritchie posnel po istoimenski seriji, je postavljeno v zgodnja šestdeseta leta prejšnjega stoletja in spremlja agenta CIE (Henry Cavill) in agenta ruske tajne službe KGB (Armie Hammer), ki morata zaustaviti mednarodno zločinsko organizacijo. Grant je v filmu upodobil agenta britanske tajne službe MI6. • V četrtek, 10. 9., ob 9.05 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Ameriške sanje (American Dreamz, 2006)

Predsednik ZDA se na jutro, ko ga ponovno izvolijo, odloči prebrati časopis – prvič po štirih letih. Novice pa ga spravijo v paniko. Njegov glavni tajnik, ki se boji, da se predsednika loteva živčni zlom, ga poskuša poriniti nazaj pod žaromete. Predsednika prijavi za gostujočega sodnika v resničnostni oddaji, v kateri iščejo pevske talente in ki jo vodi Martin Tweed v podobi Hugha Granta. • V soboto, 12. 9., ob 15.45 na FOX Movies.*

 | Foto: Predsednik ZDA se na jutro, ko ga ponovno izvolijo, odloči prebrati časopis – prvič po štirih letih. Novice pa ga spravijo v paniko. Njegov glavni tajnik, ki se boji, da se predsednika loteva živčni zlom, ga poskuša poriniti nazaj pod žaromete. Predsednika prijavi za gostujočega sodnika v resničnostni oddaji, v kateri iščejo pevske talente in ki jo vodi Martin Tweed v podobi Hugha Granta. • V soboto, 12. 9., ob 15.45 na FOX Movies.*

September 2020 na HBO
Trendi HBO prinaša pester uvod v televizijsko jesen

Slavno neslavna Florence (Florence Foster Jenkins, 2016)

Biografska komična drama Stephena Frearsa, režiserja Kraljice in Philomene, z Meryl Streep v naslovni vlogi nesojene operetne dive. Grant je v filmu upodobil njenega moža in menedžerja naslovne junakinje St. Claira Bayfielda. • V soboto, 12. 9., ob 20.05 na TV SLO 1.*

 | Foto: Biografska komična drama Stephena Frearsa, režiserja Kraljice in Philomene, z Meryl Streep v naslovni vlogi nesojene operetne dive. Grant je v filmu upodobil njenega moža in menedžerja naslovne junakinje St. Claira Bayfielda. • V soboto, 12. 9., ob 20.05 na TV SLO 1.*

Atlas oblakov (Cloud Atlas, 2012)

Po istoimenskem romanu posneta epska ZF-saga ustvarjalcev trilogije Matrica se razteza čez več stoletij in prikazuje človeško preteklost, sedanjost in prihodnost, povezane v nerazdružljivo pajčevino človeških usod. Neprepoznaven Grant je v filmu odigral tri vloge – starejšega moškega, azijskega seksualnega mojstra in plemenskega ljudožerca. • V nedeljo, 13. 9., ob 11.50 na Planet 2.* │ Tudi v videoteki DKino.

 | Foto: Po istoimenskem romanu posneta epska ZF-saga ustvarjalcev trilogije Matrica se razteza čez več stoletij in prikazuje človeško preteklost, sedanjost in prihodnost, povezane v nerazdružljivo pajčevino človeških usod. Neprepoznaven Grant je v filmu odigral tri vloge – starejšega moškega, azijskega seksualnega mojstra in plemenskega ljudožerca. • V nedeljo, 13. 9., ob 11.50 na Planet 2.* │ Tudi v videoteki DKino.

Prenova (Restoration, 1995)

Mladega zdravnika iz 17. stoletja Roberta Merivela (Robert Downey Jr.) povabijo na dvor angleškega kralja Karla II. (Sam Neill). Oblastni monarh mu naroči, naj se poroči z njegovo priležnico (Meg Ryan), a mu prepove, da bi se vanjo zaljubil. Grant je v tej hvaljeni zgodovinski drami odigral slikarja, ki mu kralj naroči, da naslika portret njegove ljubice. • V petek, 4. 9., ob 13.25 na Cinemax 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Mladega zdravnika iz 17. stoletja Roberta Merivela (Robert Downey Jr.) povabijo na dvor angleškega kralja Karla II. (Sam Neill). Oblastni monarh mu naroči, naj se poroči z njegovo priležnico (Meg Ryan), a mu prepove, da bi se vanjo zaljubil. Grant je v tej hvaljeni zgodovinski drami odigral slikarja, ki mu kralj naroči, da naslika portret njegove ljubice. • V petek, 4. 9., ob 13.25 na Cinemax 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Gospodje (The Gentlemen, 2019)

V hvaljeni akcijski kriminalni komediji Guya Ritchieja o Američanu, ki je v Londonu zgradil imperij marihuane, zdaj pa se želi upokojiti in posel prodati najboljšemu ponudniku, je Grant upodobil spletkarskega boksarskega trenerja, družbo v filmu pa mu delajo Matthew McConaughey, Colin Farrell in Charlie Hunnam. • V videoteki DKino.

 | Foto: V hvaljeni akcijski kriminalni komediji Guya Ritchieja o Američanu, ki je v Londonu zgradil imperij marihuane, zdaj pa se želi upokojiti in posel prodati najboljšemu ponudniku, je Grant upodobil spletkarskega boksarskega trenerja, družbo v filmu pa mu delajo Matthew McConaughey, Colin Farrell in Charlie Hunnam. • V videoteki DKino.

Zelo angleški škandal (A Very English Scandal, 2018)

V poznih 60. letih prejšnjega stoletja vodja liberalne stranke Jeremy Thorpe (Hugh Grant) obupano prikriva svojo veliko skrivnost. Dokler bo živ njegov glasni nekdanji ljubimec Norman Scott (Ben Whishaw), je njegova politična kariera v nevarnosti … Grant je pri snemanju te hvaljene biografske komično-dramatične miniserije znova združil moči z režiserjem Stephenom Frearsom. • Na HBO OD/GO. | Foto: V poznih 60. letih prejšnjega stoletja vodja liberalne stranke Jeremy Thorpe (Hugh Grant) obupano prikriva svojo veliko skrivnost. Dokler bo živ njegov glasni nekdanji ljubimec Norman Scott (Ben Whishaw), je njegova politična kariera v nevarnosti … Grant je pri snemanju te hvaljene biografske komično-dramatične miniserije znova združil moči z režiserjem Stephenom Frearsom. • Na HBO OD/GO.

Volčja vzgoja
Trendi Ridley Scott predstavlja Volčjo vzgojo

Napovednik miniserije Zelo angleški škandal:


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO: OGLED NAZAJ?*
Videoteka DKINO 5  
Planet │Planet HD 3│13 DA
Planet 2 │Planet 2 HD 22│24 DA
Planet PLUS │ Planet PLUS HD 21│23 DA
HBO On Demand │HBO GO 203│240  
HBO │ HBO 2 │ HBO 3 6 in 201 │ 204 │ 206 DA
Cinemax │ Cinemax 2 208 │ 209 DA
FOX Movies 216│ 217 (HD) DA
TV SLO 1 1 │ 11 (HD) DA

*Možnost sedemdnevnega ogleda za nazaj velja za linearne programe.

TV-priporočila: Filmi Michaela Keatona
Trendi Michael Keaton – od Batmana do Birdmana
Ne spreglejte