Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 10. 2022,
8.51

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,13

1

Natisni članek

restavracija James Corden

Torek, 18. 10. 2022, 8.51

1 leto, 6 mesecev

Zvezdniku prepovedali vstop v znano restavracijo: "Najhujši gost vseh časov"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,13

1

Balthazar | Foto Guliverimage/Imago Lifestyle

Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Šef priljubljene newyorške restavracije je komika Jamesa Cordena oklical za "malega kretena" in mu prepovedal, da še kdaj pride v njegov lokal.

Keith McNally, vodja newyorške restavracije Balthazar, je na Instagramu objavil neusmiljeno kritičen zapis o britanskem komiku in voditelju Jamesu Cordenu. Kot je pojasnil, je Cordenu prepovedal vstop v svojo restavracijo, ker je komik "najbolj prostaški gost", kar jih je kdaj srečal.

"Je izjemno nadarjen komik, kot oseba pa mali kreten"

"James Corden je izjemno nadarjen komik, kot oseba pa mali kreten in najbolj prostaški gost, kar smo jih v Balthazarju gostili, odkar se je restavracija pred 25 leti odprla. Ne zgodi se pogosto, da komu prepovem vstop, toda danes sem to storil Cordenu. Ni se mi zdel smešen," je pojasnil McNally in navedel dva primera komikovega neprimernega obnašanja do osebja v restavraciji.

James Corden je s svojim obnašanjem razburil newyorškega gostinca. | Foto: Guliverimage/Picture Alliance James Corden je s svojim obnašanjem razburil newyorškega gostinca. Foto: Guliverimage/Picture Alliance

Junija letos naj bi Corden na svojem krožniku našel las, zaradi česar je osebju začel groziti, da jim bo na spletu pustil slabo oceno, ob tem pa zahteval brezplačno pijačo. Pred kakšnim tednom dni pa se je zgodil drug incident, ko je Corden spet verbalno napadel osebje, ker njegova žena ni bila zadovoljna z jedjo, ki jo je dobila.

Vodja restavracije je ob tem za Page Six izjavil, da je sprva omahoval, ali bi komika tako javno očrnil, a se je za to odločil zaradi "solidarnosti s strežnim osebjem po vsem svetu".

"Njihovo delo je že samo po sebi težko in nihče se ne bi smel tako obnašati do njih, sploh pa ne slavni in bogati," je dejal.

Po opravičilu mu je vstop v restavracijo spet dovolil

Le nekaj ur pozneje pa je McNally na Instagramu objavil še en zapis, v katerem je razkril, da ga je James Corden poklical in se mu iskreno opravičil za svoje obnašanje. "Verjamem v nove priložnosti, saj sem tudi sam velikokrat zamočil," je zapisal gostinec in pojasnil, da si je premislil ter da je Corden pri njem spet dobrodošel: "Kdor se zmore tako opravičiti, si ne zasluži prepovedi vstopa."

Oglejte si še:

Under restavracija
Trendi Tako je po treh letih videti prva podvodna restavracija v Evropi #foto
Enrique Iglesias
Trendi Enrique Iglesias se je odrekel bogastvu očeta Julia
Ne spreglejte